Opel Corsa – novi protagonista u kreacijama internet karikaturiste Martija Kupera (Marty Cooper)

Nakon uspešne saradnje sa „Vine“ gigantom Zakom Kingom (Zach King), koja je rezultirala nekim fascinantnim video klipovima u kojima je učesnik Opel ADAM, proizvođač iz Riselshajma je obezbedio usluge još jednog internet fenomena u cilju promovisanja Opel Corse – Martija Kupera (Marty Cooper) aka Hombre McSteeza

Ovaj Amerikanac je oživeo male animirane karaktere uz pomoć providne folije, crnog markera i standardnog iPhonea. Ova tehnika mu je pomogla da stekne hiljade pratilaca na Facebooku i Instagramu. Sada mali animirani monstrumi Martija Kupera dolaze do Opel Corse i demonstriraju neke od inovativnih tehnologija uključenih u Opelov bestseler, i to na jedinstven i neobičan način. Da bi se demonstriralo koliko je laka upotreba naprednog sistema asistencije pri parkiranju (Advanced Park Assist), upotrebljen je crtani lik koji jednostavno gura Corsu u prazno parking mesto. Ostali video klipovi se fokusiraju na sisteme poput prepoznavanja znakova na putu i upozorenja neželjenog izlaska iz vozne trake.

Marty Cooper

Novi kratki video klipovi su važna komponenta u lansiranju nove marketinške kampanje za novu Corsu i biće dostupni na internoj reklamnoj internet stranici neuesOH.de , kao i na Opel YouTube Channel.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *