Opel na Sajmu automobila u Novom Sadu

Opelov štand na 15. sajmu automobila u Novom Sadu biće prepun iznenađenja, ali i redovno dobrih ponuda kada su popusti i pogodnosti finansiranja u pitanju. Novosadsku publiku očekuje ekskluzivna domaća premijera novog Opelovog urbanog krosovera pod nazivom Crossland X. Sajam će trajati od srede, 25. do 29. oktobra.

Crossland X pretpremijerno je predstavljen početkom godine predstavnicima medija, flotnim kupcima i prijateljima brenda. Novi Sad je dobio privilegiju da ovaj model premijerno mogu da vide svi zainteresovani i da se izbliza upoznaju sa njim. Ujedno sa ekskluzivnim prikazom počinje i prodaja Crossland X modela na domaćem tržištu, pa oni koji se u njega zaljube „na prvi pogled“ mogu kupiti svoj primerak po ceni već od 13.760 evra za Enjoy paket opreme i benzinski 1.2 litarski motor od 81KS. Za one koji žele „više i jače“, Crossland X u Innovation paketu opreme i 1.6 litarskim dizel agregatom koji ostvaruje 99KS može biti njihov po ceni od 16.780 evra. Cene ostalih verzija ovog modela, kao i cene ostalih modela biće objavljene uskoro.

Crossland X je automobil koji donosi određen „X-faktor” i šarm. Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje. Pored ovih osobina, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega on predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu. Ovo je samo jedna od stavki sa duge liste visokotehnološke opreme koja je implementirana, kako u ovaj, tako i u ostale nove Opelove modele: head-up displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”… Dobru praksu ne treba menjati, pa se na listi opreme nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.

Ono šta će publici na ovom štandu biti interesantno, a što možda drugi izlagači nemaju, je svestranost i prisutnost vozila iz široke lepeze najrazličitijih modela, počev od razlike u segmentu kom pripadaju, pa na kraju i njihovom cenovnom rangu. Gotovo je sigurno da sa ovog štanda niko neće otići ravnodušan.

Za sve dodatne informacije o Opel nastupu na sajmu kontaktirajte Opel ovlašćene prodajno-servisne centre Opel Ćirkom i Bel Car

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *