Otvorena vrata u KIA Centru polovnih vozila

21. i 22.oktobra od 9 do 19h u KIA Centru polovnih vozila u Zemunu održaće se vikend otvorenih vrata. Zainteresovanim posetiocima i kupcima biće prikazana ponuda od preko 70 proverenih polovnih vozila svih brendova. Za sve kupce koji se tokom ovog vikenda odluče za kupovinu nekog od akcijskih modela, KIA je pripremila i poklon zimske pneumatike. Sva vozila su proverenog porekla i kilometraže, uredno servisirana i pregledana, o čemu stranka može dobiti pregledan zapisnik o stanju vozila prilikom kupovine.

Posebno ističemo izuzetnu prednost koju ostvaruju svi kupci polovnih vozila koji isto kupe u KIA Centru polovnih vozila, a to je garancija od 90 dana na kompletno vozilo bez limita kilometraže! Naravno za vozila koja su još uvek u fabričkom garantnom roku primenjuje se garantni rok koji je duži, odnosno povoljniji za kupca.

Tokom vikenda otvorenih vrata moguće je dovesti i svoje vozilo na besplatan pregled i procenu vrednosti. Osim klasične kupovine vozila, omogućeni su različiti načini kupovine po sistemu „staro za novo“, „staro za staro“ ili čak gotovinski otkup Vašeg vozila.

img_6738-1

Takođe, kupovinu je moguće izvršiti virmanskim plaćanjem ili uz najpovoljnije uslove finansiranja.

Plac Centra polovnih vozila nalazi se na lokaciji u Ulici Cara Dušana 205 u Zemunu, a kompletna ponuda vozila može se pogledati i na web sajtu http://www.kia.rs/used_cars

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *