Petak, 13. – srećan dan za kupce i vlasnike Nissan automobila

Ne postoje na svetu dva ista petka, napisao je pesnik Mika Antić, a kupci Nissanovih vozila ili oni koji ih već poseduju imaće u petak, 13. marta priliku da taj dan definitivno proglase jedinstvenim. Samo tog dana, od 9 do 19 časova, oni koji dođu u salon ovlašćenog dilera Nissana – LF Auto centar, moći će da kupe automobile proizvedene 2014. po nabavnim, a one iz ovogodišnje produkcije u pretprodaji – po sajamskim cenama.

U saradnji sa SoGeLease Srbija obezbeđeni su i specijalni uslovi finansiranja kupovine, niže kamatne stope i manji troškovi obrade zahteva. Istovremeno, Wiener osiguranje odobrava 20 odsto popusta na kasko polisu i besplatno zamensko vozilo u slučaju štete veće od 200.000 dinara.

new-nissan-qashqai-2014

Pre kupovine svaki model moći će da se testira, a na licu mesta sazna sve o promotivnoj ponudi produžene garancije i servisnih ugovora. Osim toga, posetioce očekuje i prezentacija dodatne opreme koja će moći i da se nabavi uz specijalan popust.

newjuke_ext1_big

Oni koji su već vlasnici nekog Nissanovog modela, svojim dolaskom zaradiće besplatan pregled vozila i odgovarajući popust ukoliko zakažu servis, a očekuje ih i poseban poklon.

Dakle, dan za pamćenje je petak 13. mart 2015. godine, a adresa Novosadski auto-put 73a.

Nissan-LF Auto centar
E mail: prodaja@nissan-lf.rs
Tel. 011 314-32-11

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *