Popij kafu od srca!

Slatko pijete kafu, onako – od srca? Onda je vaš dan 1. oktobar – Međunarodni  dan kafe. Ovaj dan je poseban, jer baš tada, uz šoljicu dobre kafe možete mnogo da učinite!

OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe, tako što će celokupan prihod ostvaren od prodaje VIVA kafe na OMV benzinskim stanicama širom Srbije tokom Dana kafe, biti doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka i Fondaciji NORBS plus čiji je primarni cilj nabavka medicinsko-tehničkih pomagala i podizanje kvaliteta života osoba obolelih od retkih bolesti.

Zato vas OMV poziva da baš tako – slatko i od srca popijete kafu na nekoj od 63 OMV benzinske stanice u Srbiji i priključite se humanitarnoj akciji.

OMV je ovu akciju organizovao i proteklih godina, a veliki odziv potrošača i nastojanje kompanije da podrži važne društvene akcije, doprineo je da obeležavanje Međunarodnog dana kafe na ovakav način, postane lepa tradicija. Budite deo tradicije, popijte kafu i donirajte.

U VIVA kafama bogatog i egzotičnog ukusa, sa aromama koje osvajaju sva čula, možete da uživate u prijatnom ambijentu VIVA kafea na OMV pumpama, ili da svoju kafu ponesete sa sobom. Prijatno i hvala – od srca!

 

OMV Srbija

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *