Popust za Suzukijeve modele Swift i S-Cross

Od početka ove godine, Suzuki nudi popust za modele Swift i S-Cross, uz koji se dodatno na pokon dobija set zimskih pneumatika na čeličnim naplacima. Sa cenom od 8.990 evra za Swift, odnosno 11.990 evra za S-Cross u osnovnoj verziji, Suzuki nudi odlične uslove za nabavku novog automobila u B i „crossover“ segmentu.

Suzuki S-CROSS u verziji Basic, sa benzinskim motorom od 1.586 kubnih centimetara, 88 kW/120 KS, petostepenim ručnim menjačem i pogonom na prednje točkove ima akcijsku, za 1.000 evra nižu cenu, pa trenutno košta 11.990 evra, sa svim dažbinama. Osnovna, Basic oprema sadrži između ostalog, klima uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom sile kočenja (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo uređaj, upravljač podesiv po visini, putni računar, centralnu bravu sa daljinskim otključavanjem, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodizače svih prozora, elektropodešavanje retrovizora…

s-cross

Januarskim sniženjima su obuhvaćene i ostale verzije modela S-Cross.

Napominjemo da je akcija poklon set zimskih pneumatika, na čeličnim naplacima, koja uključuje i senzore pritiska u gumama, kao i sigurnosne šrafove, i dalje aktuelna i to uz bilo koji paket opreme modela S-CROSS.

Swift u verziji 1.2 GC AC je u ponudi po dosad najnižoj ceni – od 8.990 evra sa PDV-om, što je 500 evra manje nego donedavno.Ova verzija ima benzinski motor zapremine 1.242 „kubika“, sa 69 kW/94 KS. Paket opreme je izuzetno bogat i, između ostalog, uključuje klima uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom kočne sile (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo uređaj, kolo upravljača podesivo po visini, putni računar, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodizače prednjih prozora…

swift

U spisak dobre ponude uvrstili smo i specijalnu ediciju ovog modela, koja se  nudi po ceni od 10.690 evra. Na bogatom spisku opreme izdvajamo alkantara sedišta, specijalno dizajnirane aluminijumske felne 16’’, kao i gratis metalik boju.

 

Suzuki Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *