Porsche SCG – skup prestižnih brendova

Duže od decenije firma Porsche SCG je generalni uvoznik automobilskih brendova Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche za Srbiju i Crnu Goru . Na tržištu je prisutna i firma Porsche Leasing, ali glavna delatnost kompanije je prodaja i servisiranje automobila ovih prestižnih proizvođača, kao i prodaja rezervnih delova. Već tradicionalno, Porsche SCG izlaže u hali 5.

 

Ljubitelji brenda SEAT moći će da uživaju u premijeri modela Leon ST 2.0 TDI 150KS DSG FR.

msa2015_Leon-ST-FR

Posetioce Beogradskog sajma svojim modelima zadiviće i AUDI. Ovogodišnji novitet je TT COUPE quattro S-Tronic, sa virtuelnim kokpitom, a AUDI će, između ostalih, predstaviti još nekoliko modela – A1 Sportback PI Sport, A3 Limousine Attraction, A6 PI Sport S-Tronic, Q3 PI BASIC quattro S-tronic.

msa2015_Audi-TT

Volkswagen će izložiti više modela, među kojima će zablistati i nekoliko noviteta. Prvi je novi Passat sa brojnim dodacima i elegantnim detaljima, koji pružaju superioran osećaj.

Svojim naprednim dizajnom novi Tuareg obećava moćne performanse, a ispunjava sve uslove za dve potpuno različite vožnje – na putu i po terenu.

msa2015_touareg

Elegantno oblikovan novi kupe Volkswagen CC već na prvi pogled privlači pažnju svojom lakiranom maskom hladnjaka visokog sjaja.

msa2015_passat-2

Novi up! je mali automobil, koji na minimalnoj površini (3,54 x 1,64 m) nudi maksimalan prostor. Tu je i novi Polo, sa svojim snažnim karakterom.

Od ostalih modela biće predstavljen Tiguan – najbolja simbioza dizajna, dinamike i upotrebljivosti za svakodnevne potrebe. Reč je o automobilu koji je sinonim za slobodu i avanturizma na putevima.

Ne treba zaboraviti ni Golf, koji već generacijama daje pečat svojoj automobilskoj klasi.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *