Poverenje nema cenu

U susret predstojećoj BG Car Show manifestaciji Honda Srbija je formirala afirmativnu ponudu vozila iz prodajne game, koji su dostupni za isporuku odmah. Počev od 01. marta u okviru predsajamskih uslova, kupcima Honda modela će biti predočeni različiti prodajni i postprodajni benefiti.

HONDA CIVIC
POVERENJE NEMA CENU.

Garantovano ujednačen kvalitet, koji više od 40 godina kroz devet generacija prati Civic, prepoznat je kao najprepoznatljiviji oslonac ovog modela.
Savremeni stil eksterijera uz komfor i udobnost čine Civic hatchback putničkim automobilom koji pored odličnog izgleda pruža uživanje u vožnji.
Osećaj komfora je mnogo više od samo inovativnog dizajna enterijera, to je i osećaj potpune bezbednosti. Civic podržava svoju snagu i performanse najsavremenijim bezbednosnim karakteristikama.
Restilizovani model Civic hatchback dostupan je sa benzinskim agregatima 1.4 (100KS) i 1.8 (140KS) sa manuelnom i automatskom transmisijom, u nivoima opreme Comfort, Elegance i Type Sport.

Dobar osećaj iznutra. Nećete poželeti da budete na drugom mestu.

u3

u2

Jednako zanimljiv spolja.

s1

HONDA CR-V IDEALAN ODNOS SNAGE I POGONA.

U liniji SUV modela, restilizovani CR-V dostupan je sa benzinskim agregatom 2.0 (155KS) i 4WD tehnologijom u nivoima opreme Elegance i Lifestyle. Inovativni dizel 1.6 i-DTEC agregati obezbeđuju fino podešeni balans između performansi i efikasnosti. Dostupni sa 120KS u 2WD verziji i 160KS High Power sa 4WD tehnologijom, nude agilniji pogon od drugih dizel agregata, razvijajuci 300Nm obrtnog momenta u verziji sa 120KS i 350Nm u verziji sa 160KS. Uz snažniju verziju dizel agregata dostupna je i automatska 9-stepena transmisija.
Uz visok nivo estetike i prefinjenosti unutrašnjeg ambijenta paketi Elegance ili Lifestyle ostaju na liniji visokog kvaliteta osiguravajući premium ugođaj u samoj vožnji.Iza modernog, dinamičnog dizajna nalazi se čitav spektar naprednih tehnologija koje su u službi bezbednosti putnika.

Elegantan i sa stilom.

s2

crv1

Uživajte u fleksibilnosti.

crv2

NOVI HR-V IZBOR JE PITANJE STILA.

Novi HR-V model donosi idealnu kombinaciju putničkog vozila i malog crossovera u kojoj se savršeno kombinuju udobnost, stil i ekonomičnost.
Sofisticiran dizajn u današnje vreme predstavlja dimenziju više od samog izgleda automobila.
Novi HR- V pruža istinski osećaj prefinjenosti uz naglašenu snagu i prilagodljivost.
Dostupan je uz efikasne agregate, benzinski 1.5 (130KS) i dizel 1.6 (120KS). Precizna 6-stepena manuelna transmisija omogućava vozne performanse na visokom nivou, ali i dobar osećaj u modifikovanim nivoima opreme Comfort, Elegance i Executive.

Jedinstven i samouveren stav.

hrv2

Iznenađujuće prilagodljiv.

hrv4

hrv5

STARO ZA NOVO

Posebna pogodnost je omogućena kupcima koji bi kupovinu novog vozila ostvarili po principu zamene staro za novo, koja bi uključila profesionalnu procenu korišćenog vozila bez obzira na brend i pređenu kilometražu, usklađenu sa tržišnim kriterijumima, pod uslovom da je vozilo kao novo kupljeno u Srbiji. Ponudu bi pratili dodatni prodajni i postprodajni benefiti sa kojima bi se kupci upoznali prilikom posete ovlašćenim Honda prodajnim salonima i imali priliku iz prve ruke da upoznaju sve modalitete ponude.

Za detaljnije informacije posetite Honda prodajne salone na adresi:

Delta Automoto, Omladinskih brigada 33a, 11070 Novi Beograd ili nas kontaktirajte: 011/2010 914, 011/2010 919, 011/2010 971.

Honda Stojanov, Zrenjaninski put 16, Novi Sad ili kontaktirajte: 021/442 371, 063/1144 301

 

Honda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *