„Pratite šampione“ na starom mestu – u hali 3

Mercedes-Benz ni ove godine ne menja dobru praksu i karakterističan način predstavljanja na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Da još jednom skrene posebnu pažnju na svoje prestižne modele pobrinula se kompanija Star import d.o.o, novi generalni zastupnik Mercedesa i Smarta za Srbiju i Crnu Goru.

Pod sloganom „Follow the Champions“ Star import će u hali 3, na više od tri hiljade kvadrata, predstaviti oko 30 sjajnih automobila. Posetioce će svakako najviše interesovati modeli koji se premijerno predstavljaju u Srbiji, a njih je ove godine – tri.

Najnoviji sportski model Mercedes-AMG GT je automobil koji na najbolji način ilustruje ovogodišnji slogan „Follow the Champions“. Posebno je interesantan ljubiteljima brze vožnje. Ovaj super-sportski model sa lakoćom se koristiti i u svakodnevnoj vožnji.

Druga velika premijera je jedan od najsofisticiranijih i najelegantnijih modela ovogodišnjeg Sajma – Mercedes-Benz S-Class Coupé. Model koji će biti predstavljan u Beogradu je napredna sportska verzija S 63 AMG Coupé.

msa2015_mercedes-benz-s-klasa-coupe-s-63-amg_s

Najekskluzivnija premijera na štandu Mercedes-Benz-a, a možda i čitavog 52. Međunarodnog sajama automobila, svakako je Mercedes-Maybach S-Klasa. Ovaj avangardni model kroz istoriju je bio izbor mnogih državnika, a beogradska publika ima priliku da upozna njegovu najprestižniju i najluksuzniju verziju.

msa2015_mercedes-maybach-s-klasa_s

Veliku pažnju posetilaca svakako će privući i urbana gradska vozila „smart fortwo“ i „smart forfour“. Ovi modeli koriste proveren ali i unapređen koncept, koji nudi više u gotovo svim aspektima – po prostoru, bojama, opremi.

msa2015_smart-fortwo_s

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *