Premijum paketi dodatne opreme za Hondu CR-V na popustu

Honda Srbija, u želji da pred kraj godine obraduje ljubitelje svog brenda, ponavlja akciju za „Black Edition“ paket opreme i to za model CR-V.

Ovaj premijum paket izazvao je veliko interesovanje odmah po svom pojavljivanju. Black edition oprema naleže na metalik crni CR-V i podrazumeva kristal crnu prednju masku, oplatu zadnjeg i prednjeg branika, krovni spojler, bočne pragove i alu felne Taurus 18“ sve u crnoj boji.

Pored paketa opreme za Black Edition tu su još i Urban, City Lights, Fishing&Hunting, Winter Sport i Robust. Bez obzira na boju i nivo opreme izaberite paket koji najbolje odgovara stilu Vašeg života.

Posebni uslovi, koje možete iskoristiti do 15. januara 2015. , odnose se na 50% popusta na paket uz novi CR-V i 30% nižu cenu opreme za postojeće vlasnike ovog modela.

Više informacija o paketima možete naći ovde.

Promocija DC CR-V velika

Model CR-V je u velikoj meri definisao kompaktni SUV segment u svetu i na našem tržištu obeležio predhodne dve godine.

Honda se oduvek zalagala za pouzdanost, praktičnost i udobnost svojih automobila. To čini i sada, pružajući jedinstven spoj ekonomičnosti uz zadržane sportske vozne performanse.

Upečatljiv dizajn i inovativni tehnički i tehnološki sistemi glavni su aduti Honde koji su brend pozicionirali kao alternativni premijum.

*Uz Comfort i Elegance nivo opreme, koji standardno imaju gume sa felnama od 17”, neophodno je dokupiti gume od 18”.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *