Prvi utisak o unutrašnjosti modela ŠKODA FABIA

ŠKODA AUTO otkriva detalje nove FABIA-e i daje prvi utisak o unutrašnjosti četvrte generacije modela. Zasnovan na modularnom poprečnom alatu MQB-A0 Volkswagen grupe, unutrašnjost popularnog malog automobila nudi još više prostora, naglašen osećaj prostranosti i svežih boja. Uključene su i tehnologije iz viših klasa vozila. Češki proizvođač automobila sistematično usavršava koncept unutrašnjosti koji je većimplementiran u aktuelnu verziju modela ŠKODA OCTAVIA uvodeći nove detalje u model FABIA. Nova ŠKODA FABIA proslaviće svetsku premijeru početkom maja.

Nova, četvrta generacija modela ŠKODA FABIA temelji se na modularnom poprečnom alatu MQB-A0 Volkswagen grupe, čineći ga dužim i širim od svog prethodnika. Ovaj dodatni prostor stvara komforniju atmosferu za putnike. Simetrično dizajnirana instrument tabla sa svojim centralnim, samostojećim ekranom i vodoravne dekorativne trake u boji naglašavaju širinu unutrašnjosti, a karakteristična linija ispod ekrana oslikava ŠKODA rešetku. Veliki okrugli izduvni otvori s desne i leve strane stvaraju nov utisak, kao i elementi u boji na centralnoj konzoli i ručkama na vratima, zajedno s novodizajniranim hromiranim ručkama vrata. Jedna od skica dizajna takođe otkriva istaknuta FABIA slova na bočnoj strani instrument table.

Veliki ekran osetljiv na dodir kao centralni element
Veliki samostojeći ekran dominira estetikom enterijera nove ŠKODA FABIA. Ekran osetljiv na dodir omogućava lako korišćenje modernih infotainment sistema, kao i mnogih drugih funkcija vozila. Skica dizajna takođe prikazuje prilagodljivi Virtual Cockpit, što je ključna karakteristika većih ŠKODA modela, a sada debituje kao opcija za model FABIA. Svetska premijera četvrte generacije modela FABIA zakazana je za početak maja.

 

Škoda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *