Renault na salonu u Minhenu 2021.

Renault najavljuje svoje učešće na medjunarodnom salonu automobila u Minhenu od 6. do 12. septembra 2021. Program učestvovanja će biti bogat a uključuje svetsku premijeru: novi Renault MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC. Marka Renault će biti prisutna u Hali B1 sa izložbenim prostorom, koji će za prvi novinarski dan biti fokusiran na novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC.

Od utorka, 7. septembra,  će na Renaultovom štandu biti izložen R5 Prototype , konceptno vozilo, u čast legendarnom Renault 5 sa ​​ pažljivo odabranim primercima ovog modela za ovu priliku.

Renaultova novinarska konferencija će se održati uživo preko interneta u ponedeljak, 6. septembra.

Novi koncept izložbenog prostora, pod nazivom “Renault studiault” će biti predstavljen po prvi put.  Svojom svestranom strukturom ovaj prostor će vam omogućiti da se prilagodite različitim formatima događaja: razgovori, reprodukcija video zapisa, izložbe starih vozila ili prezentacija savremenih tehnologija.

Renaultov program na automobilskom salonu:

  • septembar: novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
  • septembar: novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, legendarni Renault 5
  • septembar: Mobilize
  • septembar: vozila Renault E-TECH
  • 10 – 12 septembar: novi MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, vozila Renault E-TECH

 

U sredu, 8. septembra, izložbeni prostor Renaulta biće prilagođen dobrodošlici Renaultovoj kompaniji Mobilize, koja se fokusira na nova rešenja u domenu mobilnosti i zelenu energiju.

 

Renault Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *