Sajamski uslovi finansiranja za BMW i MINI vozila

BMW Srbija je za sve kupce tokom trajanja Beogradskog salona automobila, uz podršku BMW grupe, pripremio posebne uslove finansiranja za BMW modele sa posebnim akcentom na Seriju 3 i X1. Modeli BMW 318d (150ks) i BMW 320d (190ks) dolaze u Sport ili M paketu opreme i uštedom od 8.000€. Za sve modele BMW Serije 3 obezbeđena je kamata za finansiranje u iznosu od samo 1%.

 

Najnoviji model X game, BMW X1, tokom trajanja sajamske ponude dostupan je uz kamatu od 1,99%.

Do ostalih BMW i MINI modela moguće je doći putem novog načina finansiranja SELECT FINANCING u kome kupci mogu prilagoditi celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom. Ovaj jedinstven način finansiranja omogućava da kupac kreira ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate.

Na sledećim linkovima možete pogledati jednostavno objašnjenje BMW SELECT FINANCING modela u praksi:

http://www.bmw.rs/sr/topics/offers-and-services/bmw-financial-services/bmw-select-financing.html

http://www.bmw.rs/sr/topics/offers-and-services/bmw-financial-services/bmw-select-financing-calculator.html

Za sve kupce novih BMW i MINI automobila, kao standardnu uslugu, BMW Srbija obezbedio je Service Inclusive, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 kilometara za BMW vozila, odnosno četiri godine ili do pređenih 60.000 kilometara za MINI vozila. Tokom ovog perioda vozači će moći da uživaju u svakom trenutku vožnje svog BMW ili MINI automobila – bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja. Service Inclusive odnosi se na sve BMW i MINI modele koji se nalaze u ponudi. Vrednost paketa Service Inclusive, u zavisnosti od modela može iznostiti i do 3.150 €.

Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila po BMW standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

Pored specijalnih uslova finansiranja za automobile, BMW Srbija je pripremila i posebne uslove finansiranja za kupovinu BMW motocikala kroz program 3EASY RIDE.

 

BMW Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *