Sedam godina trostruke bezbrižnosti za vlasnike MG automobila – najpovoljnije na domaćem tržištu

Kupovina nakon koje je upotreba vozila potpuno bezbrižna punih sedam godina, san je svakog vlasnika novog automobila, a to je upravo ono što MG nudi kupcima na tržištu srednje i istočne Evrope od septembra 2023. godine. Pod sloganomTriple7care, budućim kupcima automobila ove renomirane marke se nudi sedam godina trostruke bezbrižnost, koja u kombinaciji nudi sedam godina fabričke garancije, sedam godina pomoći na putu i sedam godina besplatnog pregleda za sva nova vozila.

Bez obzira na to da li kupci planiraju da kupe kabriolet ili SUV, bezbednost i pouzdanost postali su jedni od najvažnijih faktora pri izboru automobila, pogotovo jer se model MG ZS često koristi kao porodični automobili. MG-ov inovativni pristup kvalitetu i pouzdanosti je proširenje već postojeće fabričke garancije od sedam godina/150.000 km sa dve dodatne ponude koje obezbeđuju da se vlasnici MG vozila mogu osećati bezbedno i zbrinuto, bilo kada i bilo gde. Usluga sedam godina pomoći na putu pokriva besplatne pozive call centru i vuču do najbližeg MG servisa/prodavca bilo gde u Evropi. Nova sedmogodišnja provera obezbeđuje da su MG vozila uvek u vrhunskom tehničkom stanju: besplatno, povremeno se proverava sedam sistema (motor, prenos, upravljanje, oslanjanje, kočioni sistemi, klima-uređaj i elektro sistem) – njihova funkcija, ispravnost, opšte stanje i eventualna propuštanja fluida.

“Naš cilj je da svim vlasnicima MG vozila ponudimo jedinstveno i nezaboravno bezbedno iskustvo i vožnje i posedovanja. Sedam godina trostruke bezbrižnosti znači poverenje u kvalitet konstrukcije i vrhunsku tehnologiju naših automobila i želimo da se i naši kupci oslone na njih. Uz sve brige i neizvesnost u njihovom životu, njihov automobil može biti ono o čemu nikada ne moraju da brinu“, kaže direktor brenda MG za Adriatic region, Nenad Pleteš.

Iskustvo posedovanja MG vozila se već afirmisalo kao izuzetno, a sada je dodatno poboljšano jer pristupačnost i inovacije idu ruku pod ruku na putu da MG postane vodeći podrazumevajući premium brend u regionu.

Osim u Srbiji, sedam godina trostruke bezbrižnosti je dostupno kupcima MG automobila od septembra 2023. i u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Rumuniji.

MG je legendarna marka s dugom istorijom, kao i najbrže rastuća marka električnih i plug-in hibridnih vozila na evropskom tržištu, sa 118 000 automobila prodatih na tržištu srednje i istočne Evrope u prvoj polovini 2023. godine, što je veliki uspeh postignut u vrlo kratkom roku nakon ponovnog ulaska na evropsko tržište.

 

MG Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *