ŠKODA AUTO predstavlja Trening akademiju za prodaju i postprodaju

ŠKODA AUTO objedinjuje svoje programe za obuku prodajnog i postprodajnog osoblja u novoosnovanoj „Akademiji za obuku u prodaju i postprodaju“. Češki proizvođač automobila standardizuje svoje kurseve za međunarodne uvoznike čime povećava kvalitet i efikasnost svojih obrazovnih programa. Novi centar će takođe sarađivati sa školama i univerzitetima na promovisanju kulture inovacija.

Martin Jahn, član Uprave za prodaju i marketing ŠKODA AUTO, naglašava: „S našom novom Akademijom za obuku u prodaji i postprodaji, preduzimamo sledeći korak usvajanjem holističkog digitalnog pristupa. Na primer, koristićemo tehnologije poput virtuelne/augmentativne realnosti i artificejelne inteligencije kako bismo realno simulirali svakodnevne situacije u dilerstvu, ciljano poboljšali sadržaj i kvalitet obuke. Format online obuke pojednostavljuje procese i poboljšava našu efikasnost.“

Nova ŠKODA Akademija za organizaciju treninga u prodaji i postprodaji ima za cilj modernizaciju tehnike obuke. Sadržaj obuke usmeren je na nove teme: elektromobilnost i digitalizaciju. Akademija će razviti prikladne strategije za partnere specifične za pojedine regije. Nova institucija takođe će sarađivati sa školama i univerzitetima na promociji kulture inovacija.

ŠKODA AUTO se fokusira na korišćenje digitalnih tehnologija u svojim programima obuke. Od 2020. godine servisno osoblje može da koristi virtuelnu realnost za simulaciju zamene baterije u potpuno električnim modelima. Artificijelna inteligencija takođe igra važnu ulogu u novoj ŠKODA Akademiji za obuku u prodaji i postprodaji. Digitalni asistenti mogu fleksibilno i brzo da reaguju na govor i da simuliraju interakcije u dilerstvu. Ova tehnologija pomaže u segmentu unapređenja profesionalnog kvaliteta pružanja usluge korisnicima. Sprovođenje obuke online takođe značajno smanjuje potrebu za putovanjima – a time i emisiju ugljenika.

 

Škoda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *