Specijalna cena za BMW X5 modele sa M paketom opreme

 

BMW Srbija je za sve klijente pripremio posebne akcijske cene BMW X5 modela 25d i 30d koji dolaze sa M paketom opreme. Model BMW X5 25d sa M paketom opreme dostupan je po akcijskoj ceni od 65.490€ i donosi više od 16.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu ovog modela. Dok je model BMW X5 30d sa M paketom opreme dostupan sa skoro 18.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu i to po ceni od 69.990€.

U svakoj krivini ili promeni pravca BMW X5 obećava zabavu. Uz to, sistemi za pomoć vozaču garantuju savršen kontakt sa površinom po kojoj se vozi, bez obzira da li se radi o oštrim krivinama, strmim nagibima ili velikim brzinama, jer uživanje u vožnji nije potpuno bez savršene udobnosti. U BMW X5 može se uživati u izvanredno udobnim sedištima, čiji podignut položaj sedenja omogućava optimalnu pregledost puta, savršenom audio sistemu i vrhunskoj kabini.

Modele obuhvaćene akcijskom ponudom pored M paketa odlikuje bogata dodatna oprema. Izdvojili bismo adaptivno M oslanjanje sa vazdušnim ogibljenjem, prednje i zadnje senzore, kameru za parkiranje, navigacioni sistem Professional, digitalnu instrument tablu, Harman Kardon ozvučenje i enterijer u kombinaciji kože i alkantara kože.

BMW X5 treće generacije prevazilazi sopstvene standarde – ovaj dokazani terenac nudi izuzetan luksuz i ispunjava i najviše zahteve. On donosi veliki raspon inteligentnih tehnologija koje podižu efikasnost, dinamičnost vožnje, komfor i svestranost na sasvim nov nivo – kako na putu tako i van njega. Modeli BMW X5 zadivljuju izuzetnom efikasnošću, ekonomičnim motorima i brojnim BMW Efficient Dynamics merama.

Poslednja generacija BMW TwinPower Turbo benzinskih motora koji poseduju neverovatnu isporuku snage i odličan odziv na pedalu gasa, čak i pri niskim obrtajima motora. U isto vreme oni su efikasniji, sa manjom emisijom gasova i boljim performansama od njihovih prethodnika. Ovi inovativni motori kombinuju poslednju tehnologiju ubrizgavanja goriva i potpuno varijabilnu kontrolu ventila uključujući Double-VANOS sa najnovijom tehnologijom turbo punjača i predstavlja prekretnicu u BMW EfficientDynamics razvojnoj strategiji. Rezultat je veoma efikasan pogonski sklop, što naglašava obnovljenu BMW filozofiju. BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor je počastvovan više puta sa nagradom „Engine of the year“, zbog svetski poznate dinamične isporuke snage, veoma mirnog rada i impresvne efikasnosti. Motori iz BMW EfficientDynamics porodice poseduju tehnološki koncept koji se pokazao uspešnim i implementiran je u skoro svim benzinskim motorima.

Upoznajte se bolje sa ponudom, zakažite test vožnju ili kontaktirajte najbliži BMW prodajni salon i zatražite ponudu za ovaj model. Za više informacija o specijalnoj ponudi posetite sajt www.bmw.rs.

 

BMW Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *