Specijalna ponuda za BMW modele Serije 3 i X3

Delta Motors je pripremio  niz pogodnosti za seriju 3, najprodavaniji BMW model svih vremena i model X3 uz koji je uživanje zagarantovano bilo da je u pitanju gradska vožnja ili dugo putovanje. Specijalna ponuda podrazumeva 5 benefita pri kupovini: do 5.000 eura uštede, 5 godina besplatnog redovnog servisa, kao i 5 godina BMW Mobility – pomoći na putu. Pored toga, obezbeđeno je 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produžena garancija koja kupcima omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine.

Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđena je i subvencionisana kamatana stopa od 2,99% za kupovinu ovih modela na lizing.

Pored specijalnih uslova za kupovinu ovih modela, zainteresovanim klijentima je omogućeno da dođu do novih BMW automobila putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

BMW modeli serije 3 i X3 su dostupni za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi pozovite broj telefona 011/353 9959  ili posetite stranicu www.bmw.rs.

 

BMW Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *