Specijalna servisna akcija za sve Peugeot automobile starosti 5 i više godina

Verano Motors je pripremio specijalnu akciju za sve vozače Peugeot automobila starosti 5 godina i više. Akcija je pogodna za sve koji su planirali da obave zimski pregled vozila posle korišćenja u zimskim uslovima.

Akcija obuhvata mali servis sa zamenom ulja i filtera ulja počev od 3.692 dinara za vozila koja koriste polusintetička ulja i počev od 5.292 dinara za vozila koja koriste sintetička ulja.

Pored ove atraktivne ponude uz zamenu ulja klijenti dobijaju i BESPLATAN KONTROLNI PREGLED PO PREPORUCI PEUGEOTA, od  motora, preko trapa, kočnica, rashladne tečnosti, pneumatika, svetlosne signalizacije, uključujući i kompjutersku dijagnostiku.

verano motors servisna akcija

I kako bi ova ponuda bila kompletna Verano Motors je uključio i dodatne popuste od 10% na rad i 10% na delove za otklanjanje svih nedostataka otkrivenih u toku ovog kontrolnog pregleda, a za prvih 15 računa preko 10.000 dinara dobija se na POKLON komplet za kozmetičko održavanje vozila.

Nakon svega klijentu koji je svoj automobil pregledao, ostaje još samo jedna stvar. GRATIS pranje automobila, koja će vašem ljubimcu vratiti sjaj koji zaslužuje.

Akcija traje do 20.03.2015.

Kod nas je svaki servis lepši!

 

Verano Motors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *