Stiže ograničena serija Duster Extreme: ekskluzivni dizajn i oprema

Dacia kreće u novu godinu sa stilom: na krilima posebnog izdanja Dustera Extreme! Baš kao i verzija Prestige po čijem uzoru je nastao, Duster Extreme može da se pohvali ekskluzivnim dizajnom i bogatom opremom.

Spoljašnji dizajn je protkan narandžastim umetcima na prednjoj masci, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivni crni aluminijumski naplatci.

Narandžasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti: presvlake sedišta od tkanine su dodatno istaknute narandžastim šavovima, dok su vazdušni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole ukrašeni narandžastim umetcima.

Duster Extreme uključuje sve serijske opcije verzije Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijalni sistem Media Nav Evolution sa 8-inčnim ekranom osetljivim na dodir, povišenu središnju konzolu sa dva dodatna USB priključka za putnike na zadnjoj klupi), ali i više od toga: posebno verzija je dostupno sa karticom za otključavanje vozila bez ključa i sistemom kamera za prikaz iz više uglova.

Model je dostupan u šest boja karoserije, uključujući ekskluzivnu sivu boju Urban.

Duster Extreme JE EKSKLUZIVNA I SPECIJALNA VERZIJA, dostupno po DACIA cenama

Cena specijalne verzije Dustera Extreme je opremljena dvogorivnim motorom na benzin i plin ECO-G 100, a sa cenom startuje od 17.790 €.

Kupci u Srbiji mogu da ga poruče od januara 2022.

Dacia Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *