Toyota i Tamara u akciji

Već treću sezonu ekipa emisije „S Tamarom u akciji“, obilazi oblasti u Srbiji u kojima pomaže obnavljanju brojnih domova i usrećivanju porodica koje u njima žive. U trećem serijalu akcenat je bio na jugu Srbije, odnosno cilj je bio da se usreći šesnaest porodica koji žive u jednom od pet okruga – Jablaničkom, Niškom, Topličkom, Pirotskom i Pčinjskom. Toyota je sve vreme uz ekipu ove emisije, a pomagaće im i u četvrtoj sezoni u kojoj će se obnavljati domovi na istoku Srbije.

„ Moram da kažem da smo zahvaljujući Toyota brendu apsolutno podigli nivo naše emisije – zadovoljno je istakla Tamara Grujić, autor i producent emisije i dodala: „ Imamo četiri modela koja su nam na raspolaganju. Proace je namenjen meni, što znači da vozim jedan divan „kombi“. S obzirom da je teretni, olakšava nam život jer nam puno pomaže, ne samo mojim majstorima, već i u toku samog snimanja.

Ali, to nije sve, jer nam život olakšavaju i modeli Land Cruiser, Hilux i RAV4. Imali smo ranije priliku da vozimo i limuzine Avensis i Corolla, ali su nam upravo Land Cruiser, Hilux i RAV4 omogućili da stignemo do određenih destinacija do kojih klasičnim automobilima nikako ne bismo mogli. Zahvaljujući njima zabeležili smo lepote Stare planine, Suve planine, Sićevačke klisure. Naša emisija nije jednostavna da se snimi, ali smo zahvaljujući mogućnostima Toyotinih vozila to uspeli, što će gledaoci moći da vide u epizodama koje slede. „

 

Toyota Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *