U Nissan-LF Auto centru QASHQAI i X-TRAIL s popustom i do 2.700 evra

 

Oni koji požure a već odavno priželjkuju Nissanove modele QASHQAI i X-TRAIL, upravo sada bi mogli bi da naprave odličan „pazar“: u Nissan-LF Auto centru nude im mogućnost da ograničen broj vozila iz salona i sa lagera nabave po cenama nižim od 2.000 do 2.700 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Recimo, sve popularniji QASHQAI, u verziji 1.2 N-CONNECTA PLUS, sa benzinskim motorom od 1.197 „kubika“ (85 kW/115 KS) i ručnim šestostepenim menjačem, umesto 22.050, sada košta 19.890 evra, što je retko ponovljiva cena za ovaj odlično opremljen krosover. Sa dugačkog spiska njegove opreme pažnju zavređuju neke reprezentativne „stavke: na primer, sistem četiri kamere koji omogućava pogled oko vozila pod uglom od 360 stepeni, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem za izbegavanje frontalnog sudara, prednji i zadnji parking senzori, panorama stakleni krov sa električnim parcijalnim otvaranjem i zatvaranjem i parcijalnim oblogama krova, uzdužni krovni nosači u srebrnoj boji itd.

I nešto „ozbiljniji“ krosover X-TRAIL, takođe sve traženiji na našem tržištu, u verziji 1.6 DIG TEKNA trenutno ima vrlo zanimljivu cenu: 28.830 evra, što je svih 2.700 evra manje nego u redovnom cenovniku. Pokreće ga benzinski motor od 1.618 cm3 koji 120 kW/163 KS prenosi na prednje točkove posredstvom šestostepenog ručnog menjača. Od opreme ima mnogo toga što i pomenuti QASHQAI, ali još i grejana prednja sedišta, inteligentni sistem za parkiranje, LED prednja svetla sa AFS sistemom itd.

Spisak vozila sa cenama nalazi na sajtu Nissan-LF Auto centra, ali se detaljnije informacije o bojama i preostalim primercima najbrže mogu dobiti telefonskim pozivom.

Ovaj ovlašćeni prodavac i serviser Nissanovih automobila podseća da je, i uz veliki popust, zadržano povoljno finansiranje – putem kredita ili lizinga sa izborom između dve opcije: kamata 1,99% do 60 meseci + poklon produžena garancija (tako da kupac onda ima ukupno pet godina garancije ili do 160.000 prevaljenih kilometara) ili 10.000 evra bez kamate na rok do 36 meseci.

 

Za detaljnije informacije, molimo kontaktirajte:
Nissan-LF Auto centar
E mail:
prodaja@nissan-lf.rs
Tel. 0
11/ 314-32-11

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *