Veliki februarski popust u AMSS

Do kraja ovog meseca u 160 poslovnica AMSS širom Srbije važi februarska akcija popusta na članstvo od 10 %! Velika akcija podrazumeva promotivnu godišnju cenu za super članstvo od samo 1.800 dinara i traje od 12. do 28. februara.

U 160 poslovnica širom Srbije tokom 16 promotivnih dana dok traje akcija vozačima se pruža mogućnost da uz popust postanu vlasnici super članske kartice i tako steknu pravo na privilegije i prednosti koje na putu može da im pruži AMSS.

Uz super članstvo AMSS tokom cele godine sigurnije je svako putovanje! Pozivom broja 1987 (iz Srbije ili Evrope) dobijate dežurne operatere AMSS koji su tu da vlasniku Super članske kartice 24 sata organizuju:

– Šlepovanje vozila u slučaju kvara (do 140 km)
– Šlepovanje vozila u slučaju saobraćajne nezgode (neograničena kilometraža u Srbiji i Evropi)
– 4 popravke na putu u Srbiji (do 40 km)
– Popravka vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa u kontinentalnom delu Evrope
– 20 % popusta na šlepovanje pri isteku kilometara predviđenih paketom
– Refundacija troškova hotelskog smeštaja i prevoza u slučaju saobraćajne nezgode
– Kredit za popravku, šlepovanje ili prevoz porodice, po garanciji

Prvo što možete da iskorostite, a nemate običaj da to činite redovno, jeste da besplatno u AMSS prekontrolišite tehničku ispravnost svog vozila.

Promotivna akcija donosi vozačima bezbednu i sigurniju vožnju kroz celu Evropu. Pravni savet takođe je privilegija člana AMSS koji je deo evropske zajednice nacionalnih auto-moto klubova. Vasnici Super članske kartice zato imaju pravo i na značajne popuste u okviru međunarodnog sistema „Show your card“ na 28.000 mesta širom Evrope, u određenim hotelima, motelima, restoranima, rent-a-kar agencijama, muzejima, galerijama i na turističkim atrakcijama.

Tokom akcije koja traje do kraja februara ne prestaje da važi i stalni „on line“ popust. Posetite stranicu za online učlanjenje i postanite vlasnik Super članske kartice putem interneta po još 10 odsto jeftinijoj ceni. Tako ćete sledećih godinu dana uživati u brojnim pogodnostima za svega 1.600 dinara.

Članstvo u nacionalnim auto-moto klubovima Evrope je običaj i deo saobraćajne kulture. Svaka nacija je dužna na sve načine da utiče na svest o bezbednosti svakom učesniku u saobraćaju. AMSS u februarskoj akciji znatnim popustom vozačima olakšava i približava pristup AMSS kao društveno odgovornoj instituciji koja brine o svojim članovima ali i svim vozačima. Zato iskoristite zimsku akciju i postanite vlasnik Super članske kartice AMSS po promotivnoj ceni od samo 1.800 dinara.

AMSS brine o svojim članovima!

 

AMSS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *