Završena specijalna akcija Nissan – LF Auto Centra

Kao što smo najavili, danas je ovlašćeni diler vozila Nissan – LF Auto Centar omogućio svim zainteresovanima da obnove svoj vozni park novim vozilom iz široke ponude Nissana i to po povoljnijim uslovima nego što će biti tokom predstojećeg sajma automobila.

Kratko smo posetili LF Auto Centar i raspitali se kako teče akcija, a istovremeno iskoristili priliku da vidimo šta se sve nalazi u aktuelnoj ponudi ove kuće, odnosno Nissana u Srbiji.

_MG_8339a

Kako smo saznali od izvršnog direktora, gospodina Srđana Đelića, i pored lošeg vremena, u prepodnevnim časovima je veliki broj zainteresovanih posetio salon LF Auto Centra. Za vreme našeg kratkog boravka takođe je nekoliko potencijalnih kupaca posetilo salon, a oni koji su imali želju mogli su i da testiraju model za koji su zainteresovani.

_MG_8276a

U salonu se mogu detaljno razgledati sva vozila iz ponude, koja je više orjentisana ka crossover i SUV segmentu, ali tu su takođe Micra i Note da prošire ponudu na segment malih automobila koji je svakako vrlo popularan kod nas, prvenstveno zbog niže cene.

_MG_8353a

Veliki broj vozila pripremljenih za prodaju nalazi se ispred salona, što znači da se Nissan – LF Auto Centar dobro pripremio za predstojeći sajam i da će većina kupaca moći odmah da preuzme svoj automobil sa lagera, što je odlično jer se inače automobil čeka i po nekoliko meseci.

_MG_8299a

Najzanimljiviji automobil na parkingu je svakako bio Nissan Juke Nismo RS, koji ispod haube krije 1.6 DIG-T agregat čija je snaga 218, odnosno 214KS, zavisno od pogona i menjača, uz 280, odnosno 250Nm obrtnog momenta. U ponudi je 2WD pogon sa manuelnim menjačem i 4WD pogon sa X-Tronic menjačem.

_MG_8295a

Zahvaljujemo se LF Auto Centru na gostoprimstvu, a sigurno da ćemo ovu auto kuću ponovo posetiti i bolje se upoznati sa novim modelima i naravno sve to preneti našim čitaocima.

 

Tekst i fotografije: Željko Jelisavac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *