Alfa Romeo ponovo oduševljava

Pre nešto manje od godinu dana, preciznije 24. juna, 2022. godine (na 112. godišnjicu brenda), Valteri Botas (Valtteri Bottas) – vozač formule 1 u Alfa Romeo timu – razbudio je Milano protutnjavši sa svojim C42 kroz još uvek puste ulice tog uspavanog grada. Jedan totalno ekstravagantan način da Alfa Romeo proslavi svoj rođendan.

Čini se da ovo više nije izuzetak: Alfa Romeo je ponovo na ruti Kasino-Pomiljano, idealnoj vezi između italijanskih fabrika ovog brenda. Još jednom se novi jednosed za čijim je volanom bio Kinez Džou Gvanju (Zhou Guanyu) našao u posve drugačijem okruženju od uobičajenog u kome obično odvaja asfalt sa staza širom sveta.

Bez obzira na razloge zbog kojih je učestvovao u ovoj akciji, kineski vozač neće osvojiti bodove za nju, već će se vratiti izazivanju svojih žestokih protivnika na sledećem Grand Priju u Bakuu, u Azerbejdžanu, kako bi pokazao svoje veštine. Uprkos tome, to je definitivno jedinstven, hrabar, način tipičan za Alfa Romeo da zadivi svoje pleme entuzijasta.

Budite u toku…

 

FCA Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *