BMW Serije 4 Gran Coupe dobitnik nagrade Zlatni auto 2017

Na nedavno održanom izboru za “Zlatni auto 2017” u organizaciji časopisa Auto Bild Srbija, za pobednika u generalnom plasmanu proglašen je BMW Serije 4 Gran Coupe. Plaketu „Zlatni Auto“ je, u ime kompanije Delta Motors, primila Aleksandra Đurđević, generalni direktor.

BMW je ponosno odneo pobedu u kategoriji Zeleni auto svojim modelom BMW i8, dok je BMW Serije 4 Gran Coupe pored pobede u kategoriji Limuzina osvojio i najveće priznanje među 38 kandidata.

U ovogodišnjem izboru za Zlatni auto kandidati su bili podeljeni u sedam kategorija – subkompakti, kompakti, mini krosoveri, limuzine, SUV, premijum SUV i zeleni automobil. Nakon jednomesečnog glasanja publike i 17.000 pristiglih glasova usledilo je glasanje žirija. Izabrani su pobednici u svih segmenata, a najuspešniji među njima proglašen je za „Zlatni auto“.

BMW automobilima je u poslednjih par godina mesto na podijumu u izboru za “Zlatni auto” dobro poznato.  U 2018. godini nas očekuje lansiranje nekoliko novih modela i verujemo da će se ova tradicija nastaviti.

 

BMW Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *