Borković uz AMSS i AMS Osiguranje ide u novu WTCC sezonu

Auto moto savez Srbije i AMS Osiguranje sa ponosom su odlučili da postanu jedan od pokrovitelja našeg najboljeg  automobiliste Dušana Borkovića u njegovoj drugoj WTCC sezoni.

Borković je zbog zdravstvenih i finansijskih problema bio primoran da izostane sa poslednje trke Svetskog šampionata turing automobila u Makau I u tom trenutku je bilo veoma neizvesno i njegovo učešće u novoj WTCC sezoni. Zahvaljujući, između ostalih i Auto moto savezu Srbije i AMS Osiguranju, koji su odlučili da postanu jedan od njegovih pokrovitelja, Borković će i u 2015.godini imati priliku da pokaže da zaslužuje da se nađe među 20 najboljih vozača sveta.

„Hvala AMSS-u što je prepoznao koliko ovo što ja radim znači za našu zemlju. Ja ću se sigurno truditi da u narednoj godini zajedničkim snagama postignem još bolje rezultate.“ – rekao je Borković okupljenim novinarima.

borkovic_amss

Predsednik Auto moto saveza Srbije Mirko Butulija istakao je zadovoljstvo što AMSS može da pomogne najboljem srpskom automobilisti i istakao da će AMSS u narednoj godini raditi pre svega na bezbednosno preventivnim akcijama u saobraćaju i razvoju automoto sporta.

Dušan Borković je osvajanjem drugog mesta na stazi Suzuka u Japanu postigao najveći uspeh u istoriji srpskog automobilizma. U ukupnom poretku, Borković je svoju debitantsku WTCC sezonu završio na 14. poziciji.

 

Dušan Borković PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *