Citroën C3 Aircross je osvojio nagradu Autobest 2018

Na kraju takmičenja u kojem se našlo 6 finalista, novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je osvojio nagradu Autobest 2018 za «Best Buy Car of Europe», odnosno, najbolja kupovina vozila za 2018. godinu. Žiri Autobest-a je saopštio rezultate: novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je proglašen za «Best Buy Car of Europe».

Od 2001. godine, Autobest, svake godine, nagrađuje vozilo koje je osvojilo najviše glasova. 31 automobilski novinar iz 31 evropske zemlje glasao je za vozila po sistemu 13 kriterijuma ocenjivanja, među kojima su: odnos cena-kvalitet, dizajn, udobnost i tehnologije, kao i kvalitet usluga i dostupnost rezervnih delova u distributivnoj mreži.

Poput Citroën-a C3, koga je 2003. odabrao Autobest, novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je uspeo da se istakne od svoje konkurencije i da pobedi na ovom sedamnaestom takmičenju, i to zahvaljujući svom izgledu i svom stavu punom snage i svežine.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross ilustruje međunarodnu ofanzivu brenda. Lansiran u oktobru, on već ima više od 30 000 porudžbina u Evropi. On osvaja svoje klijente kabinom koja je obeležena jedinstvenim umećem Citroën-a po pitanju prostranosti, modularnosti i osvetljenja. Njegova osobenost je naglašena širokom ponudom personalizacije, sa 90 spoljašnjih i 5 unutrašnjih uređenja. Inspirisan očekivanjima klijenata, ovaj „people minded“ SUV nudi neverovatnu prostornost i modularnost, a prema spoljašnjosti se otvara zahvaljujući svom staklenim panoramskim krovom. Nosilac programa «Citroën Advanced Comfort®», C3 Aircross pruža uživanje u kabini, kao i neverovatno iskustvo u vožnji. Podjednako udoban i u gradu i na otvorenom putu, njegova spremnost za avanturu je pojačana zahvaljujući funkciji Grip Control-u ® sa Hill Assist Descent-om. On nudi visoki nivo udobnosti i bezbednosti sa 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji, 4 tehnologije za povezanost, a osvojio je i 5 zvezdica na Euro NCAP testu.

« Čestitam Lindi Džekson i njenim timovima na osvojenoj nagradi AUTOBEST 2018. Suočen sa ovakvim takmičenjem,  C3 Aircross se pokazao kao šampion, dokazujući članovima žirija da se radi o najboljem izboru za ovo izdanje. Ovo je, takođe, i nova pobeda za SUV. Ovaj izbor dokazuje da žiri, ne samo da prati razvoj tržišta, već zna i da otkrije nove trendove, preporučujući vozila budućnosti.», izjavio je Ilia Seliktar, predsednik žirija.

 

Citroën Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *