Citroën car outlet akcija za najbrže

U toku je prodajna akcija za vozila sa lagera u kompaniji Avtonova KAB, ekskluzivnom uvozniku Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru. Veoma dobra i raznovrsna ponuda Citroën i DS vozila može se videti na posebnom mini sajtu kompanije  ili pratiti na Facebook stranici.

S obzirom da je reč o ograničenoj količini vozila, u kompaniji su odlučili da ponudu objave putem svojih elektronskih glasila i tako obraduju najvernije i najbrže. Svi koji budu pratili akciju CITROËN CAR OUTLET biće u prilici da na dnevnom nivou dobijaju informacije koja su vozila u ponudi. U akciji su ponuđeni konkretni modeli sa svom pripadajućom opremom i tehničkim karakteristikama, kao i slikom u boji vozila. Detaljno informisanje kupaca podrazumeva čak i brojeve šasije svakog vozila, pa na taj način novi vlasnik tačno zna koje je vozilo kupio.

1400x800-CarOutlet
Modeli Citroën-a koji su u ponudi su: C4, C4 Cactus, C4 Picasso, Nemo i Berlingo putnički. Pored navedenih modela u outlet akciji našli su se i dostavni modeli Berlingo i Jumper, a posebnu atrakciju predstavlja ponuda za DS liniju, modele DS 3, DS 4 i DS 5. Sva vozila imaju izvanredan paket opreme i štedljive motore, pa je odnos cene i kvaliteta veoma povoljan. Za sve one koji vole atraktivan izgled, dugotrajnu izdržljivost, izuzetan konfor, najmodernije motore i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti Citroën i Avtonova KAB nude i izuzetne cene.

Količina vozila na akciji je ograničena, pa zainteresovani treba da požure. Vozila se mogu pogledati u Citroen centru u ulici Radnička 22, prekoputa Ade, svakoga dana u vremenu od 8.30 do 19h i subotom do 14h uz mogućnost zakazivanja test vožnje.

 

AVTONOVA KAB Marketing

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *