CITROËN I ANGRY BIRDS U AKCIJI!

U svojoj dugogodišnjoj istoriji CITROËN predstavlja sinonim za avangardu, što potvrđuje i kampanja pred nama. Angry Birds, video igra prepuna akcije, postigla je međunarodni uspeh i postala stvarni društveni fenomen. Dok otkačene ptice ovih dana uleću u bioskope, Avtonova KAB, ekskluzivni zastupnik CITROËN vozila u Srbiji pokreće prodajnu akciju “Učinite Angry Birds srećnim” za modele C1, C3, C-Elysée, C4, C4 Cactus, C4 Picasso i Grand C4 Picasso.

Porodični, robusni i praktični benzinski C-Elysée može se nabaviti za sjajnih 10.390 eur u srednjem paketu opreme, u takođe srednjem paketu opreme atraktivni i nesvakidašnji C4 Cactus ima cenu od 12.990 eur, a dobro poznati model koji zadovoljava sve potrebe vozaca C4 sa BlueHDi motorom je već od 14.990 eur. Osim akcijske cene dodatnu pogodnost za kupce predstavljaju odlični kreditni uslovi u saradnji sa Findomestic bankom sa 0% kamate, mogućnost nabavke vozila na lizing u saradnji sa Raiffeisen leasing-om uz svega 3,99% kamate i besplatno kasko osiguranje vozila, a aktuelna je i mogućnost zamene vozila po sistemu „staro za novo“!

web 1400x800_srb Angry Birds

Sva CITROËN vozila ostvarila su pravi generacijski skok prihvatanjem efikasnih Euro 6 PureTech i BlueHDi motora. Udruženi sa tehnologijom Stop & Start i sa gumama niskog otpora, ovi motori imaju malu potrošnju goriva i niske troškove održavanja. Novi CITROËN motori postali su referenca u svetu u pogledu potrošnje i emisije CO2. Raznovrsnost ponude podrazumeva vozila koja poseduju okretnost, lakoću upravljanja, ogibljenje najvišeg nivoa kao i besprekorno držanje na putu. Opremljena su inteligentnim tehnologijama kao što je ekran osetljiv na dodir od 7’’, sistem za pristup i pokretanje vozila bez kljuca, kamera za kretanje unazad ili pomoc pri polasku na uzbrdici.

Ovo je sjajna saradnja brenda CITROËN sa filmskom kompanijom Sony Pictures u nekonvencionalnoj reklamnoj kampanji, gde su se udružili vodeci modeli vozila sa preslatkim pticama Angry Birds, a koja se temelji na zajedničkim vrednostima kao što su zabava i optimizam.

AB-RS2

Tokom sledecih nekoliko nedelja model C4 Cactus moći ce da se pogleda u holu porodičnog bioskopa Cineplexx u Delta City-ju, a svi ostali modeli se mogu testirati i nabaviti u Citroen centru u Radnickoj 22, ili u salonima dilerske mreže širom Srbije. Dodatne informacije nalaze se na zvanicnoj web strani www.citroen.rs i na Facebook strani www.facebook.com/Citroen.Srbija.

 

Citroen Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *