Dan servisno-tehničke podrške u Toyota Centru Beograd

Toyota Centar Beograd Vas poziva da u subotu, 13.12.2014. od 09 do 14 časova, posetite njihov servisno prodajni centar. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu oko načina upotrebe ili održavanja vašeg vozila, tog dana će vam servisni savetnici Toyota Centra Beograd biti na raspolaganju da odgovore na svaki vaš upit.

Bez obzira da li je pitanje vezano za limarsko farbarske radove, mehaniku ili korišćenja nekog od Toyotininih naprednih sistema, specijalizovani servisni savetnici će Vam sa velikim zadovoljstvom pružiti adekvatan odgovor.  Za sve one koji tog dana posete Toyota Centar Beograd, pripremljeni su prigodni pokloni!!!

Naravno svi koji su zainteresovani da testiraju ili kupe novo ili korišćeno vozilo takoše su pozvani u Toyota Centar Beograd u subotu!

tcb1

Toyota Centar Beograd je najveća kompanija u Srbiji koja se bavi prodajom novih Toyota vozila, i jedini maloprodajni salon vozila u Srbiji osnovan direktno od strane Toyota Tsusho korporacije iz Japana.  Trenutno učešće Toyota Centra Beograd kao dilera u prodaji Toyota vozila u okviru mreže na teritoriji Srbije je oko 40%.

U okviru Toyota Centra Beograd posluje i prvi salon proverenih korišćenih vozila u zemlji u kojem se nudi širok izbor proverenih korišćenih vozila za koja se daje garancija na pređenu kilometražu, legalnost (vozila kupljena u Srbiji), kao i da nisu bila havarisana, i sve to po veoma pristupačnim cenama i uz garanciju od 6 meseci ili 5000 km (u zavisnosti koji od uslova se prvi ispuni).

tcb koriscena vozila

Pored prodaje novih i korišćenih vozila, Toyota Centar Beograd pruža usluge servisiranja i održavanja kao i limarsko – lakirerske usluge za sve vrste vozila.

Toyota Centar Beograd svoje poslovanje i aktivnosti zasniva, u skladu sa načelima korporacije,  težeći potpunom zadovoljstvu kupca trudeći se da im ponudi „najbolju kupovinu“. Vizija kompanije je da postane najcenjenija automobilska kuća na srpskom tržištu!

TOYOTA Centar doo
Zrenjaninski put 26
11210 Beograd

Telefon: +381 11 3316 300
E-mail: info@toyota-centar.rs
Web: www.toyota-centar.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *