Nagrada za Hondu Jazz

Oduvek popularan Hondin model Jazz trijumfovao je na nedavno održanom „Women’s World Car of the Year Awards 2014“, izbacivši iz konkurencije Kia Soul u kategoriji najpristupačnijeg automobila.


Sudeći po odluci najprofesionalnijih novinarki iz 15 zemalja, uključujući i njih devet iz Evrope, nagrada je dodeljena na osnovu deset različitih kriterijuma uključujući dizajn i funkciju, stil i dopadljivost, komfor, prostor za prtljag i sitnice, jednostavnost u vožnji. Dodatni elementi koji su uzeti u obzir, specijalno za ovu nagradu, uključuju ‘wow’ faktor , seksipil kao i odnos vrednosti i cene – ovo su faktori koje sve sudije smatraju bitnim za ženskog kupca automobila. U svojoj petoj godini postojanja ova nagrada, u organizaciji od strane New Zealand’s Women’s World magazine, se dodeljuje u šest kategorija uključujući najbolji porodični auto, sportski auto, luxury car, SUV, green car kao i najpristupačniji auto.

honda-jazz2324

Sandy Myhre, generalni direktor i osnivač „Women’s World Car of the Year“ rekao je: “Honda može da bude veoma ponosna na ovo dostignuće. Veoma je teško za bilo koji auto da dospe na našu kratku listu, ženske novinarke u oblasti motornih vozila su veoma pronicljive tako da je pobeda u jednoj od kategorija značajna pohvala.“

Ovaj Hondin model trenutno je dostupan u ekonomičnoj verziji sa 1.2 i 1.4 i-VTEC benzinskim motorom i Hondina super efikasna hibridna tehnologija IMA. Nagrada dolazi uoči potpuno novog modela Honda Jazz-a koji će biti pušten u prodaju na leto 2015-te godine. Kao deo Hondinog asortimana „male serije“, treća generacija Evropskog Jazz-a biće izgrađena na globalnoj kompaktnoj platformi kompanije kao što je to slučaj sa modelom Civic i nedavno najavljenog modela HR-V. U kombinaciji sa Hondinim izuzetno prilagodljivim magičnim sedištima, koja štede prostor, novi model donosi veliku korist kupcima u pogledu raznovrsnosti, praktičnosti enterijera i odlična rešenja za skladištenje. Novi evropski model će dodatno ponuditi i smanjenu potrošnju goriva kao i bolje performanse zahvaljujući novoj generaciji motora iz „Earth Dreams Technology“ serije agregata.

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *