Do novog Suzuki automobila uz mesečnu ratu već od 89 evra

Ovogodišnje učešće Euro Sumara, uvoznika, prodavca i servisera Suzuki automobila i motocikala na 52. Međunarodnom salonu automobila proteklo je u znaku nesumnjivog hita – nove Vitare. Posetioci beogradske izložbe pokazuju izuzetan interes za ovim modelom, kako zbog atraktivnog izgleda, opremljenosti i voznih mogućnosti, tako i zbog nenadmašivo povoljne osnovne cene – od samo 12.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama).

Otuda je veća količina pristiglih Vitara praltično već rasprodata. Kupcima ovog, ali i ostalih Suzukijevih modela, Euro Sumar omogućava da do novog automobila dođu na vrlo povoljan način: uz delimično finansiranje subvencionisanim kreditima, čiji iznos može da bude 3.000, 5.000 ili 7.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti), s otplatom na 36 meseci i uz kamatu od 3,99 odsto.

IMG_8803

Ukoliko se kupac opredeli za kredit od 3.000 evra mesečna rata iznosi samo 89 evra, u kreditnom aranžmanu od 5.000 evra rata je 148, a za kredit od 7.000 evra mesečna obaveza je 207 evra.

Za najtraženije modele – Swift, S-Cross Basic i Vitara Comfort 2WD (pogon na prednje točkove) – odobrava se subvencionisani kredit u iznosu od 5.000 evra, dok je za ostale verzije Vitare i S-Crossa (sa višim paketima opreme) iznos subvencionisanog kredita 7.000 evra.

Oni koji nisu uspeli da posete štand Suzukija na 52. Međunarodnom salonu automobila, Suzuki automobile mogu pogledati u salonu Euro Sumara, uz napomenu da se i motocikli ove marke takođe nude po povoljnim cenama i uslovima finansiranja.

 

Suzuki Srbija / Euro Sumar PR

One thought on “Do novog Suzuki automobila uz mesečnu ratu već od 89 evra

  1. Kupio bih suzuki sfift 30% ucesce osnovni model sa jacim motorom benzin111ks ooliko bi iznosila rata na 84 meseca srdacan pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *