Dodatna oprema za Fordove sa 20 odsto popusta

U svojim prodajno-servisnim centrima na Novom Beogradu, na Petlovom brdu (Ibarska magistrala), u Subotici, Novom Sadu i Nišu Grand Motors vlasnicima Ford automobila nudi mogućnost da po 20 odsto sniženim cenama nabave dodatnu opremu koja će im eksploataciju vozila u zimskim mesecima učiniti lakšom, komfornijom i bezbednijom.

Na novogodišnjem popustu su dodatni transportni sistemi: krovni nosači, poprečni krovni nosači, nosači za skije i bicikle, krovni boksovi i kuke za vuču; aluminijumski naplaci (“felne“), poklopci točkova („ratkapne“) i sigurnosne matice točka; oprema za zaštitu unutrašnjosti vozila – patosnice u kabini, patosnice u prtljažniku; zavesice na blatobranima; usmerivači vazduha na bočnim prozorima…

Vlasnicima Fordovih automobila se nudi mogućnost da po sniženim cenama ulepšaju svoje mezimce – opremom za stilsko oblikovanje kao što su dodatni usmerivači vazduha („spojleri“) na branicima, obloge pragova, alu obloge pedala, kožne obloge za ručice menjača, lajsne na pragovima sa oznakom modela.

ford_oprema_popusti

Po povoljnim cenama, u ponudi su i kompleti „zimskih“ točkova. Vlasnicima vozila sa fabrički ugrađenim aluminijumskim naplacima se preporučuju kompleti koji obuhvataju zimske pneumatike („gume“), čelične naplatke („felne“), poklopce točkova i matice. Onima koji na svojim Fordovima već imaju čelične naplatke nudi se mogućnost kupovine zimskih pneumatika na još jednom setu čeličnih „felni“.

Sva dodatna oprema se može i ugraditi tamo gde je kupljena – u svih pet prodajno-servisnih centara.

 

Ford Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *