Doručak kod MINI-ja

Kompanija Delta Motors je u subotu 24. januara 2015. godine organizovala druženje sa ljubiteljima i poštovaocima ovog popularnog automobilskog brenda, kome su prisustvovali i predstavnici medija, a među njima i predstavnik Garaže.

Zaposleni u MINI prodajnom timu su u neformalnoj atmosferi kao domaćini posluživali goste, ali ih i iz prve ruke kroz TEST vožnje upoznali sa novim modelima MINI-ja.

welcome 02

Ako je gostima kiša pokvarila raspoloženje, sasvim sigurno da su osmesi i gostoljubivost zaposlenih u MINI prodajnom timu popravili raspoloženje. Za goste su pripremljeni i pokloni.

welcome 03

MINI salon je za ovu priliku prilagođen u MINI Caffe, a za kompetnu ponudu MINI aksesoara i  odabranih modela vozila, formirane su specijalne cene, sa dodatnim benifitom za klijente koji bi tog dana kupili novi MINI po sistemu staro za novo. Posluženje je bilo odlično, a pravo osveženje su bili ceđeni voćni sokovi.

druzenje 05

Danas je prednost za test vožnje data gostima, tako da mi, kao predstavnici medija, nismo imali priliku da makar na kratko provozamo neki od test automobila. Ali ćemo se svakako potruditi da u narednom periodu i jedan MINI stigne na Garaža test.

test 02

Gosti su imali priliku da se upoznaju sa više modela. Najatraktivniji je svakako izloženi Cooper S u crnoj metalik boji koji je bio zanimljiv svima, od najmlađih do najstarijih gostiju. Upravo Cooper S je bio i jedan od najtraženijih modela za test.

cooper s 06

Takođe, bio je prisutan i MINI Countryman One, sa metalik bojom „Midnight Grey“ i bogatom opremom koju između ostalog sačinjavaju: aluminijumske felne, „5-Star Air Spoke – 16“, multifunkcije na volanu, tempomat, Xenon svetla, radio MINI Visual Boost, parking senzori pozadi i mnoge druge pogodnosti, a cena ovog modela je 22.900 evra u odnosu na dosadašnjih 24.315 evra.

one 04

Gosti su upoznati i sa novim modelom MINI One, koga uz metalik boju „Blazing Red“, između ostalog dopunjuju multifunkcije na volanu, tempomat, LED prednja svetla, aluminijumske felne „Hell Spoke 15“, a po specijalnoj ceni od 20.990 evra u odnosu na dosadašnju cenu od 22.441 evra.

mini 01

Događaj je prošao u dobroj i zabavnoj atmosferi, a ovo je samo jedna od brojnih akcija koju kompanija Delta Motors planira u narednom periodu, kako bi aktivno kroz druženje svojih zaposlenih i posetilaca sličnih manifestacija približila vrednost MINI-ja svim zainteresovanim ljubiteljima ovog jedinstvenog automobilskog brenda.

Članovi Mini Kluba Srbije takođe su posetili MINI salon, a sa njima i Nikola Jovanović koji uređuje jedini blog na ovim prostorima posvećen MINI-ju.

mini 02

Zahvaljujemo se kompaniji Delta Motors na pozivu i radujemo se ponovnom druženju uskoro.

mini 03

Za sve dodatne informacije u vezi ponude MINI automobila, dodatne opreme i aksesoara, možete kontaktirati:

Delta Motors
Telefon: +381-(0) 11 35 39 900
Telefon: +381-(0) 11 35 39 931
Telefon: +381-(0) 11 35 39 981

info@mini.rs
www.mini.rs

KOMPLETNA GALERIJA


d

One thought on “Doručak kod MINI-ja

  1. Povratni ping: Nikola

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *