Po treći put zaredom Toyota je na prvom mestu 2014. AutoBild izveštaja o kvalitetu

Izuzetno smo ponosni što se nalazimo na prvom mestu 2014. AutoBild izveštaja o kvalitetu. Već treću godinu zaredom Toyota je smeštena na vrhu liste najkvalitetnijih automobila vodećeg Nemačkog časopisa.

Pobeda je bila neizostavna; s ukupnim rezultatom od 2,0, Toyota je zauzela vođstvo daleko ispred konkurencije, dokazujući svoj status najpouzdanije marke među 20 najprodavanijih marki automobila u Nemačkoj.

Pobedi su najviše doprineli rezultati TÜV izveštaja i izdržljivost Toyotinih modela prilikom raznih ispitivanja koje sprovodi AutoBild samostalno. Ostali faktori koji su uzeti u obzir su: organizacija servisnih kampanja, rezultati provera servisnih radionica, pa čak i pisma čitalaca uredništvu. Prema svim gore navedenim faktorima Toyota je rangirana na vrhu liste.

toyota_autobild_1_2104

AutoBild sprovodi testove izdržljivosti sa pređenih više od 100.000 km na nekoliko Toyotinih modela – pokazujući kontinuiranu pouzdanost vozila. Toyotini hibridi pokazali su se posebno dobrim – Toyota Prius završila je test od 200.000 km uz najveću moguću ocenu.

To je već 13. put da je Toyota izabrana u prvih 10 i ujedno 8. put da je izabrana u prvih 5 u segmentu starijih vozila.

 

Toyota Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *