Elegancija u Hondinom stilu

Honda Srbija započinje specijalnu prodajnu akciju tokom koje će model CR-V sa 2.0 i-VTEC agregatom i 4×4 pogonom u Elegance paketu opreme ponuditi po ceni osnovnog paketa opreme Comfort.

Elegance paket opreme modela CR-V, u odnosu na bogato opremljen osnovni paket Comfort, dodatno sadrži parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad, bluetooth, prednja svetla za maglu, senzor za automatsko paljenje svetala, senzore za kišu, alarmni uređaj, el. sklapanje spoljnih retrovizora, multifunkcionalni upravljač i ručicu menjača presvučene kožom… CR-V 2.0 i-VTEC sa pogonom 4×4 u Elegance paketu opreme može se kupiti po ceni od 24.900eur.

cr-v_akcija_elegancija

Za kupovinu modela CR-V Honda Srbija obezbedila je i atraktivne uslove finansiranja putem lizinga uz kamatnu stopu od 4.49%. Akcija važi za ograničen broj vozila sa lagera.

Podsećamo da je kupcima na raspolaganju i opcija kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja.

Svi zainteresovani kupci mogu zakazati test vožnju modela CR-V na sajtu www.honda-srbija.rs, Honda Srbija android aplikaciji ili na broj telefona 011/2010 919.

 

Honda Srbija PR

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *