FIAT 500L uvek ispred svih

Četvrtu godinu zaredom, FIAT je prisutan na trci kroz Beograd! Naime, ovogodišni maraton koji se održao 16. aprila u Beogradu predvodio je upravo model FIAT 500L koji je i merio vreme učesnicima trke. Kao tehnička podrška, četiri modela FIAT 500L su poveli maratonce do samog cilja. Na samom cilju, ispred hotela Moskva na Terazijama svi zainteresovani su bili u prilici da se bliže  upoznaju sa modelom kao i trenutnim komercijalnim ponudama.

Upravo tu, na FIAT info pultu u srcu Beograda, svi potencijalni kupci koji su ostavili  svoje podatke i odigrali zabavnu igricu osvojili su  i zanimljive nagrade.

Model FIAT 500L s ponosom se proizvodi u našoj fabrici u Kragujevcu. Ovaj MPV (multi purpose vehicle), model svojim karakteristikama, dimenzijama i raznovrsnim paketima opreme predstavlja idealan izbor za porodicu i sve njene svakodnevne potrebe. Model ima tri izvedbe, FIAT 500L, 500L Trekking kao i najgabaritniju verziju 500L Living sa sedam sedišta.

02

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u Srbiji i kao takva je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd.

03

 

FCA Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *