Ford C-MAX sa 5,180 evra nižom cenom

Još jedno prijatno iznenađenje za potencijalne kupce Fordovih automobila: Grand Motors i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera, nudi ograničenu količinu porodično-poslovnog modela C-MAX, po ceni koja je bezmalo 30 odsto niža od regularne!

Sada se taj svestrano upotrebljiv automobil, u verziji Compact, sa benzinskim motorom od 1,6 litara (105 KS) i opremom Trend + Comfort paket 1 (koja, između ostalog, uključuje elektronski klima uređaj sa dvostrukom automatskom kontrolom, centralnu konzolu višeg nivoa sa kliznim naslonom za ruku i prednja svetla za maglu) može kupiti već za 12.890 evra sa svim dažbinama, naravno u dinarskoj protivvrednosti. Isto vozilo je imalo regularnu cenu od 18.070, a akcijsku od 15.970 evra.

c-max_akcija

U Grand Motorsu skreću pažnju i na izuzetno povoljnu cenu najpopularnijeg Fordovog automobila u Srbiji (a već nekoliko godina i najtraženijeg u svojoj klasi u Evropi) – Fiestu sa benzinskim motorom od 1.25 litara (82 KS), koja sa manuelnim klima uređajem i trećim naslonom za glavu trenutno košta 8.990 evra. Redovna cena ovog automobila je bila 12.015, a akcijska 10.195 evra.

Oba automobila, kao i ostali Fordovi modeli se mogu kupiti po sistemu staro-za-novo, ali i uz posebne uslove finansiranja koje je Grand Motors ugovorio sa uglednim bankama i lizing kućama. Podsećanja radi, Fordovi automobili se prodaju u salonima u Beogradu (Novi Beograd i Petlovo brdo), Subotici, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Čačku.

 

Ford Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *