Ford Fieste s dizel motorima jeftnije i do 2.630 evra

Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih i lakih komercijalnih vozila, formirao je nove, osetno niže cene za neke verzije najtraženijeg modela – Fiesta, koje su posebno atraktivne pravnim licima i preduzetnicima, jer je uobičajeno da se upravo takvi kupci pred kraj poslovne godine odlučuju za obnavljanje prevozne flote.

„Ovim nastavljamo višegodišnju praksu – da cene vozila i usluga maksimalno prilagodimo potrebama kupaca Fordovih automobila“, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Minja Bolesnikov. „Druga polovina novembra i decembar su meseci kada preduzeća i preduzetnici intenzivnije kupuju nova vozila, a da bismo im olakšali odluku o obnovi voznog parka, pripremili smo nove, vrlo atraktivne cene za neke verzije modela Fiesta“.

Fiesta Van_3

Tako se Fiesta s petoro vrata i paketom opreme Trend, pokretana dizel motorom od 1,5 litara sa 75 KS do kraja godine može kupiti za 11.770 evra (u dinarskoj protivvrednosti), što je čak 2.630 evra manje od redovne cene za taj automobil. Ven varijanta istog vozila, u kojoj se preradom zadnjeg dela dobija tovarni prostor zapremine 1.000 litara, po novom cenovniku košta 10.250 evra, bez PDV-a.

Fiesta Van_2

I neke verzije Fiesti koje pokreću benzinski motori takođe se nude po sniženim cenama: trovratna varijanta s motorom od 1,25 litara (82 KS) i paketom opreme Ambiente trenutno košta 8.990 evra (1.970 evra niže nego u redovnom cenovniku), dok se Fiesta ven s istim motorom i paketom opreme, takođe s troja vrata, nudi za samo 7.990 evra, bez PDV-a.

 

Ford Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *