Velika Toyotina jesenja akcija za bezbrižnu zimu

Toyota je, kao i svake godine, pripremila posebne uslove za pravovremenu pripremu vozila za otežane uslove vožnje koje nas očekuju u narednim mesecima. U okviru akcije, omogućene su razne pogodnosti i raznovrsna ponuda artikala prilagođenih jesenjoj i zimskoj sezoni.

Svi kupci nekog od proizvoda iz paketa originalne zimske dodatne opreme u ovlašćenim Toyota servisima tokom meseca decembra 2014. godine na poklon će dobiti originalno Toyotino sredstvo protiv smrzavanja vetrobranskog stakla.

Deicer

Paket originalne zimske dodatne opreme uključuje: zaštitne gumene obloge prtljažnika, hromirane zaštitne lajsne branika, zavesice točkova koje sprečavaju prskanje blata i kamenčića po karoseriji vozila koje je posebno izraženo u jesenjim i zimskim uslovima vožnje, kao i zaštitni tretman Toyota ProTect-om, revolucionarnim premazom koji je potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, a koji obezbeđuje visok nivo zaštite kako spoljašnjih tako i unutrašnjih površina vozila, uz garantovanu zaštitu punih 5 godina.

Pored toga, u ponudi su i raznovrsni artikli od kompeta zimskih točkova sa pnaumaticima, akumulatora, hemijskih sredstava za održavanje, kuka za vuču, parking senzora, alarmnih sistema, do krovnih kofera i nosača skija različitih dimenzija.

Zimski paket 2014_photo

Posebno ističemo i specijalne cene održavanja za vozila starija od 5 godina.

Takođe, svi vasnici Toyota vozila mogu da preuzmu besplatnu Android aplikaciju MOJA TOYOTA sa Google Play servisa. Aplikacija omogućava informisanje vozila o terminu predstojećeg servisa, komunikaciju sa odabranim servisom preko mobilne aplikacije, obaveštavanje o aktuelnim ponudama i uslugama.

 

Toyota Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *