FT-1 Vision Gran Turismo za PlayStation®

Kod dizajniranja prvobitnog FT-1 automobila, dizajneri su želeli da se svidi „žestokim“ momcima. Na isti način, FT-1 Vision Gran Turismo je kreiran za „žestoke“ zaljubljenike u Gran Turismo.

Kako je skelet i arhitektura FT-1 već bila konstruisana za savršeno prianjanje i oštre manevre, „vision“ verziju je trebalo samo usavršiti da postane istinski trkački automobil. Dizajneri su pažljivo proučavali staze i trkačke automobile, kako bi primenili svoja saznanja na dizajn automobila.

FT-1 Vision Gran Turismo je očigledno „sirov“ automobil, sa izgledom u potpunosti prilagođenim vožnji. Blatobrani su širi radi širih guma, koje garantuju ekstremno prianjanje na stazi. Uvećani usisnici vazduha služe za bolje hlađenje, dok je zadnji spojler veći radi boljeg prianjanja. Takođe, radi veće sile prianjanja, napred su dodata krilca. Zadnji difuzor je veći i ima više vertikalnih peraja, a pomeren je i unazad radi boljeg protoka vazduha.

FT-1 Vision Gran Turismo izgledom i osećajem u vožnji jasno daje do znanja kakve performanse ima, tako da vozač može juriti po stazi, uz uzbuđenje i doživljaj prave trke.

FT-1 Vision GT će biti dostupan za korisnike Gran Turismo 6 igre od septembra 2014.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *