Great Wall predstavlja H6 – SUV poslednje generacije

GWS Auto Group na Sajmu automobila predstavlja dve premijere – HOVER H6 i Steed 5, a izložiće i jedan novitet – H5. Great Wall H6 je SUV poslednje generacije. Elegantnih linija i modernog dizajna privlači pažnju na prvi pogled, a prostran i znalački dizajniran enterijer dodatno pojačavaju prvi utisak i pretvaraju H6 u veoma poželjno vozilo. Pogodan je za gradsku vožnju, ali i za uslove van glavnih puteva.

Na C/NCAP testu bezbednosti u Kini H6 je osvojio 5 zvezdica. Pored bogate opreme, savremenog dizajna i motora poslednje generacije, bezbednost je svakako jedan od razloga zbog kojih je H6 2012. u Kini dobio i nagradu „Model godine“. Od svog pojavljivanja H6 je najprodavaniji SUV u Kini.

msa2015_great_wall_h6_1

Steed 5 je moderno, lako, komercijalno vozilo i pripada kategoriji pick up. Reč je o vozilu za rad i otežane uslove eksploatacije, ali i o automobilu za zadovoljstvo.

msa2015_great_wall_steed5

Standardna oprema podrazumeva: klima uređaj, ABS+EBD, vazdušne jastuke, centralno zaključavanje, felne od lake legure veličine 16”, dnevna svetla, audio uređaj sa MP3 i komandama na upravljaču. Ima bogatu standardnu opremu, visoku funkcionalnost i odlične vozne karakteristike, koje su Steed 5 dovele na prvo mesto po prodaji u velikom broju zemalja, između ostalih u Kini, Italiji, Australiji i Južnoj Africi.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *