Opel Movano pobednik DEKRA izveštaja 2015 u kategoriji transportera

Opel Movano na pravom putu: druga generacija Movana ne samo da se odlikuje multifunkcionalnošću i novim motorima, već je takođe prvoklasna u smislu pouzdanosti. DEKRA izveštaj o polovnim automobilima 2015., imenovao je Movano vodećim modelom u klasi transportera, sa indeksom od 81,6, ostavivši na taj način konkurenciju za sobom.

Opel Movano ne samo što je imun na kvarove, već njegov moderan portfolio motora sa „remek-delom“ u vidu BiTurbo dizel tehnologije šalje potrošnju i emisiju štetnih gasova u „sunovrat“, a samim tim i troškove vezane za gorivo. „Pobeda u kategoriji transportera u ovogodišnjem DEKRA izveštaju o polovnim automobilima je još jedan snažan argument u korist našeg svestranog Movana“, kaže Štefen Rašig (Steffen Raschig), direktor Opel/Vauxhall komercijalnih vozila. „Ovo je važno jer posebno u sektoru komercijalnih vozila, bez obzira da li se radi o Nemačkoj ili ostatku Evrope, niski troškovi održavanja i popravki sa što manje nepredviđenih kvarova su važan ekonomski faktor, bilo koja vrsta poslovanja da je u pitanju.“

Opel-Movano-264060-medium

Gama komercijalnih vozila je fundamentalan deo Opelove strategije rasta DRIVE! 2022. Do 2022., proizvođač iz Riselshajma planira da poveća prodaju lakih komercijalnih vozila Opel Combo, Vivaro i Movano za do 80 odsto na 150.000 jedinica.

Opel-Movano-264241-medium

DEKRA generiše svoj godišnji izveštaj o polovnim automobilima na osnovu preciznih procena u devet kategorija vozila i trokilometarskog očitavanja podataka. Izveštaj je baziran na podacima iz 15 miliona analiza. DEKRA razmatra isključivo tipične greške vezane za polovna vozila poput korozije izduvnog sistema ili neispravnosti na sistemu ogibljenja, tako da tačan sud u vezi sa vekom trajanja i pouzdanošću može biti donesen.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *