KIA AUTO na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac za vozila iz programa KIA MOTORS-a za Srbiju i ove godine će nastupiti na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Na dobro poznatom mestu u Hali 4 na preko 520 kvadratnih metara biće izloženo 12 modela od kojih će tri po prvi put biti prikazana u Srbiji.

Kao ekskluzivnu premijeru izdvajamo model KIA Soul EV (KIA Soul Electric Vehicle) prvi potpuno električni automobil na svetu sa sedam godina fabričke garancije! Ovo vrhunsko dostignuće u oblasti zelenih tehnologija još jedan je dokaz Kijine visoke posvećenosti najstrožijim ekološkim standardima.

KIA Soul EV_blog

Preostale dve premijere su restilizovana KIA Optima, luksuzna limuzina D-segmenta, kao i porodični monovolumen KIA Carens u verziji sa 7 sedišta.

KIA Carens int

Osim navedenih modela, na štandu će biti prikazani i modeli iz redovne Kijine ponude u Srbiji: Rio, Rio Sport Sedan, pro_cee’d, cee’d, cee’d_sportwagon i Sportage, a za one kojima „adrenalin struji u krvi“ štand će krasiti i jedan sportista – cee’d GT 1,6 GDI Turbo sa motorom snage 204 KS.

KIA Optima int_blog

U susret sajmu, kompanija KIA AUTO Beograd pokrenula je i sajamsku prodajnu akciju koja važi pod istim uslovima u svim KIA salonima u Srbiji. Akcijom su obuhvaćeni modeli Rio, pro_cee’d, cee’d, cee’d_sportwagon i Sportage koji se mogu dobiti uz beskamatno finansiranje i to na celokupan iznos vozila. Vozila se mogu finansirati na period do 60 meseci, bez troškova obrade zahteva i uz učešće od 0% (u zavisnosti od kategorije klijenta i procene boniteta).

Imajući u vidu očekivanja potencijalnih kupaca, KIA AUTO je pripremio i ograničen kontigent modela KIA pro_cee’d 1,4 CVVT po specijalnim uslovima i uz izuzetno atraktivnu cenu od 9.990 evra! Reč je o modelu sa benzinskim agregatom snage 100 KS i šestostepenim menjačem, a nisu izostavljene ni sve stavke bezbednosne opreme (6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, EBD, BAS, TCS, HAC, VSM), kao i neizostavni elementi komfora: klima uređaj, radio/cd/mp3 sa komandama na upravljaču, USB+AUX ulazi, električni podizači stakala, centralno zaključavanje, putni računar, električno podesivi retrovizori i još mnogo toga. Ova fantastična ponuda važi kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji i samo za ograničen kontigent vozila na lageru.

2015_16_03_proceed

Kao posebnu pogodnost za sve kupce ističemo i mogućnost otkupa postojećeg polovnog vozila bilo koje marke koje klijenti imaju. Vrednost ovog vozila se može upotrebiti kao učešće, čime bi se dodatno smanjio iznos mesečne rate ukoliko se koristi opcija finansiranja.

Na ovaj način KIA želi da približi svoje modele pravnim i fizičkim licima kojima su visoke kamate u Srbiji do sada bile ograničavajući faktor pri kupovini novog vozila. Osim kupovine vozila po sistemu „staro za novo“, postoji i mogućnost kupovine proverenog polovnog vozila kroz opciju „staro za staro“ ili jednostavan gotovinski otkup vozila bez obaveze kupovine drugog vozila.

Posebno skrećemo pažnju da svi KIA modeli nude izuzetno bogatu opremu, imaju 5 zvezdica za bezbednost na EuroNCAP testu i nude jedinstvenu sedmogodišnju fabričku garanciju.

 

KIA Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *