Hondine premijere i sajamske akcije

Nastup Honde na predstojećem 52. Međunarodnom Salonu Automobila u Beogradu obeležiće premijerno predstavljanje novog CR-V modela sa dugo očekivanim 1.6 High Power dizel motorom od 160 KS, Civic Type Sport modela i premijerno prikazivanje potpuno novog modela HR-V. Aktuelni će biti sajamski popusti za modele sa lagera do 3500eur i akcija „ 1.000.000km garancije“ na Civic i CR-V 1.6 dizel motor i menjač.

Na 9. Međunarodnom sajmu motocikala Motopassion u Hali 2C, Honda će izložiti najprodavanije modele skutera u Evropi poput PCX125, SH150, NSS300 Forze i sve verzije modela NC750 – Enduro NC750X, Naked NC750S kao i skuter NC750D Integra. Posetioci koji su više naklonjeni sportskim dvotočkašima imaće prilike da se upoznaju sa modelom CBR600RR, trkačkim predvodnikom među Super Sport motociklima. U okviru sajamskih ponuda za modele sa lagera, klijentima će biti ponuđeni i atraktivni uslovi fianansiranja za sve motore i skutere.

Na štandu Honde u Hali 1 Beogradskog sajma, Honda će izložiti novi CR-V model sa potpuno novim 1.6 High Power dizel motorom iz Hondine Earth Dreams Technology serije agregata i 4X4 pogonom. Ovaj motor predstavlja naslednika Hondinog popularnog 2.2 i-DTEC i to uz veću maksimalnu snagu i obrtni momenat od 160KS i 350Nm, kombinovanu potrošnju od samo 4,9l dok uz 6-stepenu manuelnu transmisiju ima najmanju emisiju CO2 u klasi 129g/km. Krajem leta biće dostupan i potpuno novi devetostepeni automatski menjač koji pruža nenadmašan odnos snage i emisije.

2015 Honda CR-V

Novi Civic Type Sport biće izložen u ‘Red line’ paketu opreme. Ovaj model inspirisan Type R-om je zahvaljujući tehnološkim i dizajnerskim unapređenjima izdvojen kao poseban brend u okviru novog modela Civic. On je proglašen i za Automobil godine, od strane internet javnosti u Srbiji.

Enterijer

Biće predstavljen i potpuno novi crossover HR-V, koji je svojom najavom izazvao veliko interesovanje na tržištu. HR-V će se u prodaji naći krajem leta, a biće dostupan sa visoko responzivnim i efikasnim 120KS 1.6 dizel i 130KS 1.5 benzinskim agregatima koji su deo Honda Earth Dreams tehnologije.

2015 Honda HR-V

Sa novim modelima stižu i inovativne Hondine tehnologije koje pomeraju granice asistencije u vožnji – CONNECT, ADAS i SENSING.

Potpuno nova tehnologija za informacije i zabavu Honda CONNECT unapređuje svako putovanje, a sve to u okviru jednog centralnog ekrana 7“ osetljivog na dodir koji se može kontrolisati funkcijama ‘pametnog telefona’. Garmin nagrađivana satelitska navigacija je dostupna kao opcija u Honda Connect i koristi jednostavan meni ikonica koji vozaču pruža informacije u realnom vremenu o saobraćaju, ograničenjima brzine na putu, kao i četvorogodišnje besplatno ažuriranje mapa, koje sada obuhvataju i Srbiju.

Honda Connect_blog

Honda ADAS, napredni paket sedam sistema podrške vozaču, koristi sledeće inteligentne funkcije: Sistem za kočenje i prevenciju sudara pri malim brzinama u gradskoj vožnji (CTBA), Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova (TSR), Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta (LDW), Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja (CTM), Sistem za nadgledanje mrtvog ugla (BSI), Sistem za kontrolu dugih svetala (HSS) i Sistem za preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara FCW).

BLINDSPOT

Pored tehnologija uključenih u ADAS koje doprinose tome da vožnja bude lakša, sigurnija i udobnija, Honda SENSING sadrži dodatke kočionog sistema za ublažavanje posledica potencijalnog sudara (CMBS), prvog na svetu razvijenog Inteligentno – adaptivnog tempomata (i-ACC) i Sistema upozorenja o napuštanju trake (LKAS).

CR-V 2015 je prvo vozilo na svetu koje je opremljeno Inteligentnim adaptivnim tempomatom. Demonstrirajući Hondinu posvećenost naprednoj tehnologiji i bezbednosti, Inteligentni – adaptivni tempomat ne samo da prati vozila ispred modela CR-V, već i za one u susednim trakama predviđajući kada će vozilo skrenuti ispred Vas do pet sekundi pre nego što dođe do toga.

2015 Honda CR-V
Novina je da će svi novi modeli od najnižeg paketa opreme imati Sistem za kočenje i prevenciju sudara pri malim brzinama u gradskoj vožnji (CTBA).

Pored predstavljanja novih modela, Honda Srbija je pripremila i sajamske akcije koje se odnose na prethodne generacije modela – popusti na CR-V idu do 1100eur, na Civic modele do 1000eur i na Accord do 3500eur.

Kao garanciju dugotrajnosti i ‘neuništivosti’ novog 1.6 dizel agregata, Delta Automoto obezbeđuje garanciju od 1.000.000km na motor i menjač, za sve modele sa ovim agregatom.

2015 Honda CR-V

Za sve modele obezbeđeni su veoma konkurentni uslovi finansiranja putem kreditnog i lizing aranžmana gde je sve više uključen program „Zamene staro za novo“, pri čemu vrednost automobila klijenta moze predstavljati učešće a ostatak se finansirati uz atraktivne kamatne stope.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *