Iz DDOR-a stižu veliki popusti i zanimljive nagradne igre

„Osigurajte pravo prvenstva“ ovogodišnja je poruka generalnog sponzora Salona automobila – novosadskog DDOR-a. Kompanija je priredila promotivne sadržaje namenjene posetiocima svih uzrasta, kojima će pokazati svoj odnos prema klijentima, svoje aktivnosti vezane za osiguranje vozila ali i načine podizanja stepena bezbednosti neposrednih i posrednih učesnika u saobraćaju. Centralni, korporativni štand DDOR-a biće u prolazu između hala 1 i 4.

Kompanija je za sve posetioce u toku Sajma pripremila specijalne vredne popuste – do 50 odsto popusta na „KASKO MASTER osiguranje“, isti popust važi i na premiju za prvu godinu višegodišnjeg osiguranja „Pomoć na putu“, DDOR plaća prvu ratu životnog osiguranja „No risk“ u vrednosti do 50 evra, a pripremljen je i Poklon Vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu novog osiguranja u DDOR-u.

U saradnji sa KIA i SAT media grupom, DDOR je za posetioce pripremio i atraktivno nagradno takmičenje. Najveštijem takmičaru pripašće glavna nagrada – novi model automobila KIA PRO_CEED.

msa2015_ddor_3987

DDOR je zajedno sa partnerima iz autoindustrije na salonu automobila pripremio i brojne zajedničke ponude.

KIA automobile posetioci mogu da kupe preko VB lizinga uz „Kasko master polisu DDOR-a“. U saradnji sa Toyotom, DDOR promoviše novi „Toyota care program“, za koji konkurišu kupci polovnih automobila ovog brenda, kao i „Kasko master polisu sa učešćem u šteti od 5 odsto“. U ovom aranžmanu DDOR obezbeđuje i „Besplatnu pomoć na putu“ i „Mini kasko osiguranje“.

U saradnji sa BAVARIA MOTORS-om DDOR će na predstojećem Salonu posetioce nagrađivati na još nekoliko načina – popustom od 200 evra za kupovinu polovnih vozila u poslovnicama, obavljanjem tehničkog pregleda za samo 99 dinara, uz komplet registraciju, kao i besplatnim pregledom na HUNTER uređaju.

msa2015_ddor_3988

Za sve one koji kupe motor Harley Davidson u beogradskom predstavništvu u hali 2 Beogradskog sajma, DDOR i Harley Davidson poklanjaju profesinalnu moto kacigu.

Pošto pored edukacije o osiguranju promoviše i bezbednost u sobraćaju na putevima Srbije, DDOR u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom – NAVAK, i ove godine organizuje poligon u Atrijumu Beogradskog sajma. Na Edukativnim vožnjama svi posetioci sa vozačkom dozvolom moći će da isprobaju svoje vozačke veštine, ali i da nauče razne „sitnice“ od instruktora na poligonu.

DDOR priprema i zanimljiv kviz za posetioce, na kome će testirati poznavanje zvukova motora modela KIA automobila.

Pored toga, tokom Sajma DDOR na svojoj Facebook stranici organizuje kviz znanja „Zaslužite pravo prvenstva!“, u kome nagrađuje takmičare koji prvi tačno odgovore na postavljeno pitanje.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *