Mazdine tri premijere

Nastup Mazde na salonu automobila obeležiće tri premijere – Mazda 2, redizajnirana Mazda 6 FL i takođe redizajnirani model CX-5 FL.

Nova Mazda 2 je sportski subkontaktni automobil koji pruža vrhunsku zabavu. Dokaz je da najbolje stvari ponekad dolaze u malim pakovanjima. Odlikuju je i niska potrošnja goriva, dobre performanse, visokotehnološke i napredne mogućnosti povezivanja u automobilu.

 

Upečatljiv stil i zadivljujući izgled inspirisani su nagrađivanim KODO dizajnom, koji je kombinacija dinamičkog, sportskog stila i vrhunski kvalitetne izrade.

msa2015_mazda22

Maksimalna brzina koju razvija je 200 kilometara na čas, ubrzanje joj je 100 kilometara na čas za 8,7 sekundi. Troši 3,41 litar goriva na 100 kilometara, a emisija CO2 je 89g/km.

Kombinacijom upečatljivog dizajna i izuzetnih performansi, kao i izuzetno niskom potrošnjom goriva, Mazda 6 privlači veliku pažnju ljubitelja automobila. Elegantne spoljašnje funkcije KODO dizajna dostupne su u devet boja karoserije, uključujući i Sonic srebrnu Metallic.

msa2015_mazda6

Unutrašnjost je ergonomski doterana, predsviđena za udobnu vožnju. Adaptivna LED prednja svetla automatski kontrolišu smer, visinu i domet svetlosnog snopa, što poboljšava vidljivost za vreme noćne vožnje.

U uzbudljivoj vožnji Mazdom 6 može se uživati sa punim poverenjem, jer je opremljena najnaprednijim i-ACTIVSENSE bezbednosnim funkcijama koje pomažu u sprečavanju nesreća.

msa2015_mazda_cx5

Treći premijerni model je Mazda CX-5, automobil izuzetnog dizajna i niske potrošnje, a veoma bezbedan i zabavan za vožnju. SKYACTIV tehnologija garantuje impresivne performanse i upravljivost. Ima vrhunski položaj sedišta i proizvodi minimalnu buku.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *