Sajam u znaku BMW Serije 1 i BMW X5 M

Kompanija Delta Motors će na 52. Međunarodnom salonu automobila, koji se održava na Beogradskom sajmu, od 20. do 29. marta 2015. godine, kao i prethodnih godina predstaviti aktuelne modele BMW i MINI automobila, a posebnu pažnju posetilaca će svakako privući premijerno predstavljanje novih modela BMW Serije 1 i BMW X5 M, kao i poslednja generacija MINI-ja sa 5 vrata.

Pored istaknutih modela, novi BMW Serije 1 i BMW X5 M, koji će Srbiji biti premijerno predstavljeni odmah nakon salona automobila u Ženevi, posetioci će moći da se bliže upoznaju sa nedavno predstavljenim BMW modelima Serije 2 Active Tourer i novom generacijom sportskog terenca X6.

P90171259

Pored popularnih modela X3, X4 i X6. Biće izloženi i aktuelni modeli BMW serije 3 i serije 5, za koje već od februara ove godine važe posebni sajamski uslovi koje će biti aktuelni do 31. marta 2015. godine.

P90087158_blog

Poštovaoci MINI automobila imaće priliku da prvi put na Begradskom salonu automoblia vide novi MINI sa 5 vrata. Ovaj automobil je zasnovan na novoj generaciji MINI „hatch“ vozila sa 3 vrata. Uvođenjem dodatnog para vrata, kao i povećanjem međuosovinskog rastojanja, MINI sa 5 vrata dobio je i znatno veći prostor u prtljažniku. Pored ovog noviteta, na štandu kompanije Delta Motors, biće izloženi modeli MINI One, MINI Cooper S, kao i model MINI Countryman Cooper SD All4 sa pogonom na 4 točka.

P90161820_blog

Za sve zainteresovane kupce kompanija Delta Motors je za sva vozila izložena na sajmu kao i za vozila koja se nalaze na lageru pripremila specijalne sajamske uslove kupovine. Posebne pogodnosti važiće za uslove finansiranja preko BMW financial services, kao i za kasko osiguranje, a specijalan akcenat biće stavljen na ponudu zamene vozila po principu staro za novo u okviru sektora korišćenih vozila, BMW premium selection. Aktuelni modeli serije 3 su vec dostupni po akcijskoj ceni već od 24.990 evra, dok modeli serije 5 uključuju poklon paket opreme u vrednosti od preko 5.000 evra. Sve zaintersovane kupce očekuju i 4 poznata BMW benefita: 4 godine garancije, 4 godine besplatnog redovnog održavanja, otkup vozila po principu staro za novo i premijum finansiranje.

P90119973_blog

Nastupom na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu javnosti će biti predstavljeni samo deo noviteta za tekuću godinu. Pored lansiranja nove Serije 1 u 2015. godini nas očekuje restilizovani model BMW Serije 3 sedan i potpuno novi modeli BMW X1 i BMW Serije 7.

Delta Motors je uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje distribuciju vozila, servis, prodaju originalnih rezervnih delova i aksesoara za vozila iz game BMW i MINI, kao i uslugu BMW Premium Selection koja podrazumeva otkup i zamenu vozila po principu staro za novo.

 

Delta Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *