Kako osvojiti Mazdu 3

Magazin Auto Bild, najpoznatiji svetski automobilski magazin, predstaviće svoje aktivnosti na ovogodišnjem Sajmu automobila, a za posetioce organizuje veliku nagradnu igru. Glavna nagrada je „Zlatni auto – Mazda 3“, pobednički model u generalnom plasmanu Izbora za automobil godine 2014. Za najautomobil na tržištu Srbije izabralo ga je gotovo 27 hiljada čitalaca magazina i posetilaca Blicovog sajta.

Svi posetioci Sajma automobila i štanda Auto Bilda imaće priliku da se uvere u kvalitet Mazde 3, posebno dobitne verzije Sport G120, sa dvolitarskim benzinskim motorom od 120 konjskih snaga, sa izuzetno bogatim „attraction“ paketom opreme, koji sadrži gotovo sve što jedan vozač može da poželi.

msa2015_autobild_nagrada_ceo

Za učesnike igre pripremljeno je i 100 utešnih nagrada – 20 atraktivnih časovnika iz „Calgary“ kolekcije, 20 kompleta od četiri knjige „Sve o sportu“, 30 polo majica i kačketa sa logom Auto Bilda, kao i 30 godišnjih pretplata na ovaj časopis.

Posetioci Sajma zainteresovani za učešće u ovoj nagradnoj igri treba da posete Auto Bildov izložbeni prostor u hali 2A, da popune kupon iz magazina i ubace ga u kutiju. Poslednjeg dana Sajma – 29. marta u 16 časova, na istom mestu, biće organizovano javno izvlačenje dobitnika nagrada.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *