Honda Civic u užem izboru za AUTOBEST 2018 AWARDS

Nova Honda Civic ušla je u finale izbora za nagradu AUTOBEST 2018 pod nazivom ““Best buy automobil u Evropi”. Ovo je drugi put da je japanski brend osigurao mesto u finalu, s obzirom na to da je HR-V bio u najužem izboru 2016. godine. Organizaciju AUTOBEST čini 31 najuticajniji automobilski novinar iz Evrope. Nagrada ima za cilj da prepozna novi automobil koji predstavlja najoptimalniji predlog za širok spektar evropskih kupaca. Područja od posebnog značaja za žiri uključuju konkurentne cene, fleksibilnost, dizajn, konektivnost i dostupnost rezervnih delova i usluga.

Deseta generacija Civic modela predstavlja rezultat Hondinog najvećeg globalnog razvojnog programa, kao i naprednih inženjerskih, proizvodnih, aerodinamičnih, pogonskih i šasijskih tehnologija. Prodaja modela u Evropi krenula je početkom 2017, a Civic sa 5 vrata proizvodi se u Hondinoj fabrici, u Swindonu.

Honda Civic će biti ocenjena tokom “Final 6” vožnje, koja će biti održana u Varianu, u Italiji 29. i 30. novembra. Pobednik 17. godišnje po redu AUTOBEST nagrade biće objavljen u petak 15. decembra. Više o modelu Honde Civic možete saznati na sajtu www.honda-srbija.rs

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *